Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım Balkander`in düzenlediği Balkan Kupası Futbol Turnuvası`na gelerek maçları izledi.

Oyuncuları dikkatle izleyen Mustafa Yıldırım, net bir karar vermemesine rağmen takıma oyuncu beğendi. Turnuva ile ilgili görüşlerini belirten Mustafa Yıldırım gençlerin yetenekli olduğunu vurguladı. Bu tarz turnuvaların gençlerin kazanılması bakımından faydalı olduğunu ve unutulmuş gençlerin ortaya çıkması adına önem taşıdığını kaydetti. Antrenör Yıldırım, amatör kulüpleri olmayan köylerdeki yetenekli oyuncuların turnuvalarla kendilerini ifade edebildiklerini söyledi.

Tuğrul Duru'nun seslenişine cevap

Geçen günlerde Düzcespor'un alt yapısında antrenörlük yapan Tuğrul Duru bütün kulüplerin başkanlarına, yöneticilerine ve antrenörlerine “ Geçmişe sünger çekin ve Düzcespor'a oyuncu verin” seslenişinde bulunmuştu. Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım bu durum ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yıldırım, gerçekten alt yapı olursa ve alt yapının da idarecisi olursa bütün kulüplerin sporcu vereceğine inandığını söyledi. Yıldırım, eski düzenin olması halinde hiç bir kulübün Düzcespor'a sporcu vermek istemeyeceğini vurgularken, “ Düzcespor'un, kulüp olmayı başarması gerekiyor.” dedi. Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz ilgili olarak da gecesini gündüzünü katarak çalıştığını ancak eksikliklerin bulunduğunu bunların da en kısa zamanda giderilmesi gerektiğini söyledi.