Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de grup aşamasını namağlup tamamlayıp çeyrek final ve yarı final engellerin aşan Çilimli Belediyespor, 3. Lig parolasıyla çıktığı final maçında Hendekspor’a 4-1 yenilerek profesyonel lig hayalini başka bahara bıraktı.

Bu sürecin başından beri maddi ve manevi anlamda yeşil-beyazlı ekibin yanında olan ve başarının en büyük mimarlarından olan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, yayımladığı mesajla Çilimli formasını terleten oyunculara, teknik ve idari kadroya ve Düzceliler’e teşekkür etti.

“BİZLERE BU MUTLULUĞU YAŞATTINIZ”

Başkan Yavuz, mesajında, “Zorluklarla ve büyük fedakârlıklarla finale kadar çıkan Çilimli Belediyespor’umuz final maçını kaybetse de büyük bir başarıya imza atarak bizlere bu mutluluğu yaşattı. Öncelikle bütün futbolcu ve teknik heyet olmak üzere bu takıma inanarak bizi destekleyen, sponsorlarımıza, taraftarımıza, bu süreçte yanımızda olan bütün Düzce halkına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

“BU SEVDA BURADA BİTMEZ”

Mesajının devamında ‘ Bu sevda burada bitmez’ diyen Yavuz, “Ama biliyoruz ki bu sevda burada bitmez ve Allah’ın izni ile elimizden kaçan şampiyonluğu seneye yakalar ve Çilimli Belediyespor’umuzu da 3 Lig’de görürüz.” ifadesiyle önümüzdeki sezonda da Çilimli Belediyespor'un başarısı için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu ifade etti.