Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz, çalışmalarına da ara vermeden başladı. İlk olarak tesisleri ziyaret etmesi ve gereken bilgileri alarak çalışmalara başlaması beklenen Yılmaz, kurumsal bir yapıya da dönüştürülmesi planlanan çalışmalarda Yönetim Kurulu'nun da toplanmasıyla transferlere başlanacağı öğrenildi.

Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz, Düzcespor'un demirbaşlarını ve kayıtlı olan ne varsa tespitlerinin yapılarak tutanak ile malzemelerin tesilm alınacağını ifade etti. malzemelerinin teslim alınmasının ardından hızlı bir şekilde eksikliklerin giderilerek sezon hazırlıklarına başlanacağını ve bir an önce hazır hale gelineceğini ifade etti.

Tesislerin bakımlarına ağırlık veren Yılmaz, Yönetim Kurulu ile ilgili olarakta çalışmalara devam ediyor. Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz bu çalışmalar devam ederken bir an önce Yönetim Kurulu'nun oluşması için eksiklerin tamamlandığını ve çalışmaların hızlandıracaklarını kaydetti. Oluşturulacak olan Yönetim Kurulu sonrası transfer konusunu ele alacaklarını vurgulayan Yılmaz, yapılan çalışmalarda yaz ve kış sezonuna uygun bir tesis oluşturulmasının planlandığı öğrenildi.