Düzcespor'un kurumsal bir kimlik kazanması adına başlatılan çalışmalar hız kazandı. Düzcespor Store'dan sonra şimdi de kulübe düzenli bir gelir sağlanması için harekete geçildi.

Düzcespor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını belirten Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yeni hayata geçecek uygulamayı ilk kez Öncü Haber'e açıkladı.

"Düzcespor’u kurumsal bir hale getirmeye çalışıyoruz"
"Biz göreve geldiğimizde Düzcespor 9. sıradaydı." diyen Başkan Ay, şöyle devam etti:

"Biz ve ekibimizin gayretleriyle Düzcespor geçen yıl şampiyonluk oynadı. Bu sene de çok iyi bir takım kurduk. Düzcespor için çalışıyoruz. Düzcespor’u kurumsal bir hale getirmeye çalışıyoruz. Düzcespor’un belli bir geliri olsun istiyoruz. Bir sisteme oturtmaya çalışıyoruz. Bu yüzden sayın valimizle birlikte Düzcespor’u Destekleme Vakfı'nı devriye aldık. Düzcespor’a destek veren bir Store da kurduk." 

"Belediyenin açık otoparkları gelirini Düzcespor'a Destek Vakfı'na devrediyoruz"
Bir de müjdeli haber paylaşan Ay, "Valimizle de istişare yaptık; Düzce’deki bütün açık otoparkların gelirlerini Düzcespor'a Destek Vakfı'na vereceğiz. Onun çalışmasını yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde tahmin ediyorum devreye girecek. Buradan gelen geliri öncelikle Düzcespor’a ardında da Düzce’de ferdi olarak spor yapan kimler varsa herkesi destekleyeceğiz. Düzce Sporu Destekleme Vakfı en tepede olan bir kurum. İhtiyaç olan bütün spor dallarına buradan destek vereceğiz. Belediyenin açık otoparkları gelirini Düzcespor'a Destek Vakfı'na devrediyoruz." şeklinde konuştu.

Haber: C. ÜSTÜNER