Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Voleybol İl Temsilcisi Erdal Bostancı ve Düzce Belediyespor Basketbol Genel Kaptanı Murat Çimen ile bir araya geldiği öğrenildi. Yapılan üçlü zirvede Düzce 18 Temmuz stadyumu,18 Temmuz salonu ve Nurettin Zafer sahasının yıkımı ile ilgili konuşulurken Başkan Faruk Özlü Düzce 18 Temmuz stadyumu,18 Temmuz salonu ve Nurettin Zafer sahsının yenisini yapmadan yıkmayacağı belirtirken bu sahaların yenisinin yapılmadan ve anahtarını almadan yıkmayacağını vurguladı.

Yapılan görüşmede bu üç yerin Şıralık Spor Tesislerine yapılacağını ifade etti. Düzce Voleybol İl Temsilcisi Erdal Bostancı bir diğer konu olan ve  kapanması gündemde olan Voleybol takımı ile sorduğu soruya ise Başkan Özlü, şartların çok ağır olduğunu ama sponsor bulunması halinde lige devam edilmesinden yana olduğunu belirtti.

 YÜK AĞIR GELİYOR

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü Düzce Belediyesine bu takımların yükünün fazla geldiğini belirtirken Düzce Belediyesi’nin bunu kaldıracak gücünün olmadığı söyledi. Bunun üzerine Düzce İl Temsilcisi Erdal Bostancı kapatmanın kolay olduğunu Voleybol takımının küçülmesinin daha doğru olacağı söylerken sponsor için kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.

 FENERBAHÇE İL GÖRÜŞME

Düzce Belediyesi, Voleybol ve Basketbol takımlarına Düzce Belediyespor adı altında Fenerbahçe Spor Kulübünün genç oyuncularını oynatmak için pilot takımı teklifinin olduğu görüşmelerin devam ettiği olumlu olması halinde takımlarımızın Düzce Belediyespor adı altında lige devam edebileceği bilgisine ulaşıldı.