Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz '' Düzcespor'da yönetici olmak zor bir görevdir. Kamuoyuda, basında iyi biliyor Yıllardır Düzcespor'da iyi bir idare örneği sergilenemedi. Geçmişte yaşadık. Düzcespor'un yönetimine fazla bir talip çıkmadı. Şu da bir gerçek Düzcespor var. varolmaya devam edecek. Bu anlamda bizlerde Düzcespor camiasından gelen insanlar ve Düzce'li olarak sportif anlamda sahip çıkalım dedik. Sahiplenmeyi yaparken tek başımıza değiliz inşallah bundan önce ki yönetimlerden farklı olarak bizler Düzcespor'un kurumsallaşması noktasında ciddi çalışmalar yapacağız kanısındayız. Amacımız bu.. Düzcespor tüm Düzce'yi ilgilendiriyor. Geçmiş dönemde ki idarelerden dolayı Düzcespor'a bakış açısı biraz kötü anlamda zedelenmiş. İnşallah bunları da telafi edeceğiz. Düzce'yi idare edenler olarak başta Sayın Vali olmak üzere Belediye Başkanı ile Düzcespor'u hep birlikte iyi yerlere getireceğiz. Ancak bunu söylerkende birden bire çok büyük başarılar çok iyi sonuçlar beklenmesin. Gerçekleri görerek kademe kademe inşallah çıtayı yükselteceğiz. Bunuda yaparken öncelikle ekonmik gücümüzü, şartlarımızı göz önünde bulundurarak gerçekçi bir bütçe yapıp kamuoyunun taktirini kazanmaya çalışacağız. En azından vermiş olduğumuz sözleri tutarak farkımızı ortaya koymamız gerekiyor. Bunula ilgili kamoyunun ciddi beklentisi var. Şu anda gözlemlediğim Düzcespor'da yönetici olmak isteyen insan sayısı çok az bununda sebebi yönetime giren her zaman maddi olarak yıpranmış. Yıpranan insanlar aynı kişiler olduğu için bundan dolayı terddütler var. Spor camiasında tereddütler var. Özellikle esnaf ve işveren büyüklerimizde. İnşallah bu durumlara çok düşürmeden değişik yollardan gelirler temin edip afaki bütçeler oluşturmadan yolumuza devam edceğiz.'' dedi.

Firmalardan yardım konusu

Bugünlerde Düzcespor Camiasında, tek bir yerden büyük meblağ değil birçok yerlerden küçük meblağlarda da olsa yardım alınması konuşuluyor. Spor Vakfı'na yardım yapılması ve oradan aktarılması konsunda da düşüncelerini açıklayan Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz,.'' Bununla ilgili Vali ile görüşmeler yaptık. Hedef burada zaten sadece futbol değil. Sporda Geliştirme Vakfı var. Aktif hale gelecek. Bu konuda detaylı bilgileri Sayın Valimiz inşallah kısa zamanda basın açıklaması yapacak. Bunun aynı zamanda kamuoyunda ciddi anlamda Düzcespor'a ve Düzce'de Sporu Geliştirme Vakfı'na güvenin artıracağı kanısındayız.''dedi.

Akaryakıt Projesi

Mustaf Yılmaz akraykıt istasyonunun kurulup yardım yapılması ile ilgilide değerlendirmelerde bulunuldu. '' Kurumun başında olan insanlar destek verecektir. Bunun anlamı şu demek değil. Düzcespor'a tamamen finanse edecek değiller. Değişik önerileri götüreceğiz. Şu anda değerlendirliyor. Amaç yeni gelir kapıları.ve Düzce'de sporu geliştirmek. '' dedi.

Kayyum ve Kongre

Transfer dönemi ile ilgili de bilgiler veren Yılmaz, Kongre süresini beklemeyeceklerini ve transferlerin devam edeceğini belirtti. Zafer Göncüler'in kendilerinden haber beklediğini hatırlatan Yılmaz, kendisiyle anlaşacaklarını söyledi. Ayrıca Yılmaz, Zafer Göncüler ile devam etmek istediklerini belirtti.