Erkek Basketbol takımı 1.lig 8.hafta karşılaşmasına, Düzce Belediyespor, Corin Henry, Genco Ozan Dilik, Kyle Hunt, Mehmet Ersin Görkem ve Mesut Ademoğlu ilk beşi ile başlarken konuk ekip Ahmet Can Titiz, Can Terzioğlu, Ivanov, Suat Cem Usal ve Ümit Sonkol ile başladı.

Maçın 5.dakikasında Corin Henry’nin üçlüğü Düzce Belediyespor’u 9-8 öne geçirdi. Son 30 saniyeye konuk ekip, bulduğu 5 sayı ile 13-16 önde geçti. Başka sayı olmadı ve 1.periyot 13-16 Petkim üstünlüğü ile bitti.

Düzce Belediyespor takımından Corin Henry’den 2 ve Eren’den bulduğu sayılarla 6 sayı kazandı. Son dakikalarda konuk ekip 1 sayı buldu ve ilk yarı 33-28 sona erdi.

2.Periyot karşılıklı sayılarla başladı. Düzce Belediyespor’dan Henry’nin top çalma peşinden fast break sayısı ile 3.dakikada 40-34 üstünlük sağladı. Ozan Dilek’in sayıları ile 4 dakika kala farkı 10 sayıya çıkardı. Son saniyelerde Düzce Belediyespor takımı farkı korudu ve periyodu 56-48 önde bitirdi. Konuk ekip, Ahmet Can Titiz’in serbest atışları ile rakip farkı 8’e indirdi. (58-50)

Maçın bitimine az bir zaman kaldığı sırada Düzce Belediyespor oyuncusu Hunt, 5 faul ile oyun dışı kaldı. Son 3 dakika kala konuk ekip üst üste bulduğu sayılarla farkı 6 sayıya indirdi. Başka sayı olmayınca Düzce Belediyespor takımı maçtan 65-56 galip ayrıldı.

Düzce Belediyespor’da Corin Henry 21 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu. Hunt 15 sayı, Ozan 12 sayı ile maçı tamamladı.