Başkan Mehmet Saygun yönetimi, iç ve dış transferde şu isimlere imza attırdı. Düzcespor Teknik kadrosu İskender  Eroğlu  Düzcespor’u yeni sezonda çalıştıracak olan 1969 Trabzon doğumlu İskender Eroğlu Üsküdar Anadolu, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor, Fatih  Karagümrükspor,  Sidespor ve Yeşil Yalıspor’da profesyonel olarak futbol  oynadı. 2 kez U16 , 2 kez U18 milli takım forması giyen İskender Eroğlu son 3 sezondur Tire 1922spor’da görev yaptı. 1982 Düzce doğumlu Emre Baykal ise futbola Aydınpınarspor’da başladı. Fenerbahçe alt yapısına transfer olan Emre Baykal, Uşakspor, Boluspor, Düzcespor,  Düzce Belediyespor,Serdivanspor, Beyköy Belediyespor,Düzce İdmanyurduspor ve Çilimli Belediyespor formaları giydi. 8 Kez U 15 milli takım forması giyen Emre Baykal futbolu bıraktıktan sonra Düzcespor ve Çilimli Belediyespor takımlarında Teknik sorumlu olarak görev yaptı. Halen Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Emre Baykal 2. Kez Düzcespor'da çalışacak. 1965 Düzce doğumlu Seçkin Asuk Düzcespor tarihinde en uzun forma giyen bir isim. Uzun yıllar Düzcespor’da kalecilik yapan Asuk futbolu bıraktıktan sonra farklı dönemlerde Düzcespor’da kaleci antrenörlüğü görevlerinde bulundu. Seçkin Asuk Düzcespor dışında Düzce Belediyespor’da da görev aldı. Mehmet Öztürk 2015-2016 futbol sezonunda İskender Eroğlu’nun diplomasının yetersiz olması nedeniyle Düzcespor’un teknik sorumlusu olarak görev yapacak. 1970 Afyon doğumlu olan Öztürk sırasıyla Astaşspor, Yıldızspor, 7 Eylül Gençlik, Aydınspor 1923 ve Tire1992spor takımlarında görev aldı.  Düzcespor takımımın iç ve dış transferleri Düzcespor yönetimi iç transferde Zihni Aydın  Enver  ile anlaşma sağladı.

Sercan Özçelik Uzun bir aradan sonra tekrar yuvaya dönerken, Sercan Özçelik 1982 Düzce doğumlu. Futbola Düzcespor alt yapısında başlayan Sercan Özçelik sırasıyla Düzcespor, Boluspor, Uşakspor, Alanyaspor,Şanlıurfaspor,Kocaeli Birlikspor ve Amed Sportif Faaliyetler takımlarında forma giydi. Defansta oynayan Sercan Özçelik 2015-2016 sezonunda Amedspor’da 30 maçta forma oynadı,2 kırmızı, 6 sarı kart gördü. Sercan Özçelik 30 maçta 1 gol attı.   Şükrü Topal 1991 Erbaa doğumlu Şükrü Topal futbola Nisarspor’da başladı. Sırasıyla Osmanlıspor, Yurtkurspor ,Fethiyespor ve Adliyespor formaları giydi. Stoper mevkiinde oynayan Şükrü Topal 2015-2016 futbol sezonunda Adliyespor formasıyla 30 maça çıktı. 30 maçta 7 sarı kart gören Topal’ın golü bulunmuyor 1986 Sıvas doğumlu Salih Şenbaş sırasıyla 4 Eylülspor,Sıvasspor, Anadolu Üsküdar, Erzurumspor, Ünyespor,  Kırşehirspor, Sıvas Belediyespor,  Bergamaspor ve Anadolu Üsküdar formaları giydi. Kaleci Salih Şenbaş 2015-2016 futbol sezonunda Bergamaspor ve Anadolu Üsküdarspor’da 30 maçta görev aldı. Yavuz Kur 1995 İnegöl doğumlu. Kur futbola İnegölspor’da başladı . Geç kaleci geçtiğimiz 2 sezondur takımında forma giyemedi. İlker Engin 1985 düzce doğumlu İlker Engin futbola Gümüşova Belediyespor’da başladı. Sırasıyla Düzce Belediyespor, Burhaniyespor, Beyköy Belediyespor,Gebze Sultan Orhanspor,Kdz Ereğli Belediyespor ve Eskişehir Demirspor’da oynadı. Kaleci İlker Engin 2015-2016 sezonunda toplam 14 maçta forma giydi. Oktay Gümüş  1988 Rize doğumlu ve futbola Çaykur Rizespor’da başladı. Sırasıyla  Pazarspor, Bayrampaşa,İnegöl, B.Belediye Erzurumspor,Sancaktepe Belediyespor, Nazilli Belediyespor,Ofspor ve Yomraspor formaları giydi. Gümüş geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi,6 gol attı,7 sarı kart gördü. Özgür Akıncı 1993 Diyarbakır doğumlu ve futbola Amedspor’da başladı. Diyarbekirspor,Erganispor,Hakkari Zapspor,Siirtspor,Varlık Alipınarspor, AmetSpor formaları giydi. Akıncı geçtiğimiz  sezon 15 maçta forma giydi,1 gol attı,3 sarı kart gördü. Kemal Ünal 1991 Sinerkent doğumlu ve sırasıyla Ispartaspor, Osmanlıspor,Ankaragücü, Tarsus İdmanyurduspor,Çankırıspor, Altınorduspor,keçiörengücü, Sandıklıspor,Zonguldak Kömürsbpor, Tavşanlı Linyitspor,1920 Kahramanmaraşspor formaları giydi.  Ünal Geçen sezon 22 maçta oynadı,1 gol attı,4 sarı kart gördü. 1995 İstanbul doğumlu Kadir Yiğit ise sırasıyla İstanbulspor,Gaziosmanpaşaspor Anadolu Üsküdar ve Halide Edip Adıvarspor formaları giydi. Mert Özkan Beyköy Belediyespor’dan transfer edilen Özkan stoper oynuyor. Gökhan Karataş 1996 Bursa doğumlu olup sırası ile Yeşil Bursa, Yeni Karaman, Bursaspor, Bursa Nilüferspor, Hacettepe son olarak da Düzcespor grubunda olan Kırıkhanspor’da forma giydiği öğrenildi. Genç oyuncu Gökhan Karataş’ın kulübüyle 2018 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor olmasına rağmen sözleşmesini fes ederek dün gece geç saatlerde Düzcespor’a 3 yıllığına imza attı. Gökhan Karataş 3.ligde 26 maçta 2 gol Türkiye kupasında 1 müsabakada U21’de 7 müsabakada yer aldı.

1984 Ankara doğumlu olan Berk Baran,  2.ligde 255 maçta 22 gol, 3.ligde 62 maçta 3 gol atarken Türkiye Kupasında ise 8 müsabaka oynadı. Baran sırası ile Denizlispor, Nazillispor, Bozüyükspor Turgutluspor, Gaziosmanpaşa, İnegölspor, Tepecikspor’da formasını giyerken son olarak Bergama Belediyespor formasını terleten Baran sağ bekte görev yapıyor. 10 Ocak 1987 doğumlu olan Oğuzhan Yalçın sırası ile, Çorumspor, Turanspor, Çankırıspor, Kayseri Erciyesspor, Yeni Malatyaspor, Gebzespor, Aydın 1923 ve Çorumspor’da forma giydi

3.ligte 153 müsabakada 21 gol, 2. ligte 73 müsabaka 6 gol, PTT 1.ligte 11 müsabakada forma giyen Oğuzhan Yalçın, ön liborada görev yapıyor. Düzcespor’un 18 Temmuz’da idmanlara başlayacağı ve daha sonra Kızılcahamam'a kampa gideceği burada 10 gün kamp yaptıktan sonra çalışmalarına Düzce'de devam edeceği öğrenildi. Kerem Çağatay ve Silivrispor kulübünden Mustafa Eren Yeniçeri ile anlaşma sağladı. 1994 doğumlu olan Mustafa Eren Yeniçeri, son sezonda lig boyunca 16 müsabakada yer aldı. Kerem Çağatay’ın ise son sezonda 9 maçta takımda yer aldığı görüldü. Ayrıca Kerem Çağatay U milli takımında 21 kez milli oldu.