Müsabakaya Batman Petrolspor hızlı başlarken Düzce Cam Düzcespor topun arakasında kalıp kaptığı toplarda hızlı atak yapmaya çalıştı. İlk 20.dakika karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. 25.dakikada Batman Petrolspor kullandığı korneri Düzce Cam Düzcespor savunması uzaklaştırırken 31.dakikada Düzce Cam Düzcespor kullandığı serbest vuruşu Batman savunması uzaklaştırdı. İlk yarının uzatma bölümlerinde Berat Satılmış ile Batman Petrolspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ilk yarı sona erdi.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Düzce Cam Düzcespor ikinci yarıya aynı kadro ile çıkarken oyuna baskılı futbol ile başladı. Bu baskının sonucunda 51.dakikada Eren Karadağ’ın nefis golü le Düzce Cam Düzcespor durumu 1-1 yapmayı başardı.

62.dakikada Batman Petrolspor Serkan Yıldız’ın ceza sahasının dışından çok sert vurarak topu doksana gönderip Batman Petrolspor’u 2-1 öne geçirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra oyundan Hasan Küççük çıkarken oyuna Mehmet Özdıraz dahil oldu.

68. dakikada oyundan Timur ve Eren çıkarken oyuna Rıdvan ve Yasin oyuna dahil oldu. 76.dakikada Çınar ve Hamit oyundan çıkarken oyuna Samet ve Kerem dahil oldu. Maçın 80.dakikasında bir ara topunda Altarhan durumu 2-2 yaptı. Maçın 84.dakikasında Batman Petrolspor penaltı kazandı atışı kullanan Şahin Şafakoğlu Batman Petrolspor’u 3-2 öne geçirdi.

Hakemi oyunun sonuna 5 dakika uzatırken bu uzatma bölümlerinde gol gelmeyince müsabakayı Batman Petrolspor 3-2 kazandı. Düzce Cam Düzcespor haftaya Çorumspor ile 18 Temmuz stadyumunda karşı karşıya gelecek.