TFF 3. Lig 4. Grup müsabakaları kapsamında Çarşamba günü oynanacak olan Bayrampaşa müsabakası öncesi Düzcesporlu oyunculardan koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçlarına göre ilk etapta 2 daha sonra 14 olmak üzere toplam 16 oyuncunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Yarın oynanacak olan Bayrampaşa maçının bu nedenle oynanamayacağı öğrenildi. Pazar günü oynanacak olan Karaköprü Belediyespor müsabakası da oynanamayacak.

TFF’nin yayınladığı statüye göre bir takımda koronavirüs olmayan oyuncuların sayısı 14’ün altına düşünce maçlar erteleniyor. Düzcespor’un da toplam 25 oyuncusu olduğu ve bunlardan 16’sının koronavirüs testinin pozitif çıktığı biliniyor.

Bu sonucun ardından Şıralık Tesisleri'nde bulunan futbolcular ve teknik  heyet karantina altına alındı. Testleri pozitif çıkan futbolcuların ise tedavilerine başlandı. Filyasyon ekipleri tesiste çalışmalarını sürdürüyor.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

28 Ekim Çarşamba günü grubumuzda 6. hafta oynanacak Düzcespor - Bayrampaşaspor karşılaşması takımımıza 16 vaka olması nedeniyle ertelendi. TFF tarafından maçın ertelenmesiyle ilgili yayımlanan yazılı açıklama şu şekilde: 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Bayrampaşaspor- Düzcespor karşılaşması futbolcularımızın Covit-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle müsabaka oynama sayısının altına düştüğü için TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ