1. Amatör'e çıkacak olan takımın belirleneceği karşılaşmaya Beçispor iyi başladı. Beçispor ilk dakikalarda üst üste ataklar yaparken Yaylaspor 3. dakikada geliştirdiği ilk atakta Yusuf ile golü buldu. İlerleyen sürede Yaylaspor etkili olurken Beçispor defansında hatalar yaptı. İlk yarının ortalarına doğru Yaylaspor ataklarıyla bastırdı.

Beçispor ilk yarının sonlarına yaklaşılırken oyuna dengeyi getirdi. Beçispor yaptığı ataklarda rakip ceza sahasında tehlike oluştururken Yaylaspor hızlı hücum etmesine rağmen yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelede Beçispor oyuncusu Cihan ile sol kanattan etkili olmaya başladı. Cihan'ın süratli oyununda rakip savunma zorlandı. Beçispor sol kanada yoğunlaştı ve aradığı golü buldu. Maçta durum 1-1 oldu. Beçispor ikinci gol için yüklendi Ancak istediği son vuruşu yapamadı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Gol düellosunu Beçispor kazandı

Play-off erteleme maçında Beçispor ile Yaylaspor'un mücadelesi devam etti. Yaylaspor berabere kalması halinde 1. Amatör'e çıkacak olmasına rağmen riske girmeyerek galip gelmeye çalıştı. Beçispor ise kazanmak zorundaydı ve maçı bırakmadı. Oyuncusu Ömer Rıdvan ile firikikten ikinci golünü attı. Yaylaspor ataklarını geliştirirken beraberlik golünüde buldu. 2-2'den sonra da takımların mücadelesi devam etti. Beçispor geliştirdiği atakta oyuncusu Engin ile skoru 3-2 yapan golü attı. Yaylaspor rakibini bırakmadı ve etkili ataklarıyla kazandığı penaltı sonucunda tekrar beraberliği sağladı. Beçispor oyuncusu Cihan sol kanattan hızlı hücumlarıyla rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Beçispor oyuncusu Ramazan ile dördüncü golünü buldu. Yaylaspor tekrar beraberliği sağlamaya çalıştı. Ancak Beçispor bu defa rakibine bu fırsatı vermedi. Maçta başka gol olmadı ve Beçispor sahadan 4-3'lük galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet sonrasında Beçispor 1. Amatör'e çıkan taraf oldu.

Beçispor: İbrahim, Mesut, Engin, Ömer Ali, Evliya, İlhan, Gökhan, Onur, Ramazan, Ömer Rıdvan, Cihan

Yaylaspor: Ferdi, Uğur, Serkan, Fedai, Kemal, Okan, Yusuf, Aydın, Okan Gülaçtı, Akın, Halit