Muaytai’de dört dünya, üç Avrupa Şampiyonluğu unvanı bulunan ve Düzce’nin adını başarılarıyla duyuran Milli Sporcu Bediha Taçyıldız, Kick Boks sporunda da kendini göstermeye devam ediyor.

Önceki akşam, İstanbul Grand Cevahir Otelde ARMY FiGHTERS organizasyonun düzenlediği Kick Boks müsabakalarında birçok sporcu ringe çıktı. Bunlardan biri de Düzce’nin gururu Milli Sporcumuz Bediha Taçyıldız oldu. Düzce Volta Motor sponsorluğunda spor hayatına başarıyla devam eden Bediha Taçyıldız, çıktığı ringde rakibine karşı her üç raunda da üstünlük kurdu. TV 8.5 Kanalının canlı yayınladığı müsabakaya, Kick Boks severlerce büyük ilgi vardı.

 Müsabakayı, Bediha Taçyıldız’ı geçtiğimiz günlerde sponsorluk anlaşması yaptığı Düzce Volta Motor’un İdari İşler ve İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Oğuz Erdem, fabrika yetkilileri ve Muaytai Doğu Marmara Bölge Başkanı Birol Aksu’da izledi.

 Bediha Taçyıldız, alkışlarla ringe çıktı. Öncü TV adına Harun Can Şerbetçi’nin de yakından takip ettiği maçta, Bediha Taçyıldız’ın rakibi, İzmir Bölgesinden Avrupa Kick Boks Şampiyonu Kübra Nur Alpkaandı. 

Üçer dakikalık üç raund üzerinden yapılan Maçta üstün olan taraf Bediha Taçyıldız’dı. 3-0 maçı alan Taçyıldız, böylece Kick Boks sporunda da adını altın harflerle yazdırmış oldu.

Maç sonunda ringden inen Taçyıldız’ı Volta Motor yetkilileri ve Muaytai Doğu Marmara Bölge Başkanı Birol Aksu ile sporcu arkadaşları tarafından tebrik etti. 

Haber-Foto: Harun Can Şerbetçi