Düzce Birlik Başkanı Engin Bedir sosyal hesabından yapmış olduğu paylaşımda Beyköy Belediyespor’un kapanmaması için Beyköylü vatandaşlara şöyle seslendi:
“Beyköy’lü kardeşlerime duyurumdur. Beyköy Belediyespor kapanmamalıdır. Beyköyspor bir markadır, Beyköy’ünün Türkiye’ye açılan kapısıdır. Öncelikle şunu söylemek gerekir; Sezon başında sponsorun takımı bırakmasından sonra futbolcu kardeşlerimizi serbest bırakmayıp devam ettirip de maaşlarını vermemek tabiri caizse aç bırakmak o çocukların ekmeğiyle oynamaktır. Vebaliniz büyük ve sonra böylesi önemli bir beldenin alt yapısının olmayışı ve bir tane yerli oyuncu yetiştirememesi Beyköyü gençliğine ve Beyköy’lüye ihanettir” diye söyledi.

Takımı kimseye vermemek ve düşürmeye çalışmak idaresel zavallılıktır diye ifade eden Bedir, sponsor bulmak için kendisinin çalışma sarf ettiğini bildirdi.

“Takımı kimseye vermemek ve düşürmeye çalışmak ayrıca bir idaresel zavallılıktır. Bu takıma koca Türkiye’de bir tane sponsor bulamıyorsanız cezanız Beyköy’lüler tarafından kesilecektir. Bir tane kadın ayrobik odası yapmakla spor desteklenmez. O başkanlık yarışını ben kazansaydım inanın böyle olmazdı ama geldi geçti. Beyköy’lü kardeşlerimin şunu bilmelerini istiyorum devre arsında sponsor bulmak için yoğun çalışma içerisindeyim. Bulduğumda bana kulübü vermek istemeyecekler ama ben adamı ezer geçerim” dedi.