“BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE GÖRÜŞME YAKINDA GERÇEKLEŞECEK”

Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap, Öncü Habere yaptığı özel açıklamada; Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ ile birkaç gün önce bir görüşme  imkanı bulduğunu  söyledi. As Başkan Kap, Başkan Özlü ile yaptığı ikili  görüşme ile ilgili şu bilgileri verdi.” “Sayın Başkanımız Dr. Faruk Özlü’  ile konu hakkındaki konuşmamızda, kendisinin Düzcespor’a kaynak bulma noktasında birkaç formül üzerinde durduğunu ifade etti. Belediye Başkanımız Faruk  Özlü  bu girişimlerinin sonuçlandığında Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ile bir araya gelecekler. Sanırım bu ikili görüşme birkaç gün içinde gerçekleşir. ”

 “ ANA KADROYA TAKVİYE YAPARIZ”

As Başkan Kap, transferler konusunda da  şu açıklamalarda bulundu, “Önümüzdeki günlerde Belediye Başkan’ımız Faruk Özlü ile yapılacak görüşmeler sonrası  transfer çalışmalarımız  gündeme gelecek. Zaten bizim geçen sezondan ana bir kadromuz var. Biz  transfer konuşunda  daha önceden bu konuda planlamada yapmıştık. 6  transfer takviyesi yapacağız.”

“İLK YAVUZ HOCAMIZ İLE GÖRÜŞÜRÜZ”

 As Başkan Kap,   Teknik kadro konusuna da değinerek,”Düzcespor’u şampiyon yapmış olan Yavuz hocamızla öncelikli görüşeceğiz. Ancak, kendisiyle yaptığımız görüşmede,  kendisinin isterse diğer alternatif tekliflerle de görüşebileceğini bildirdik.” İfadelerinde bulundu.

Haber: Harun Can Şerbetçi