Düzce Belediye Başkanlığı ve Belediyespor Kulübü tarafından verilen iftara Düzce’deki spor camiası büyük katılım gösterdi. Yimpaş’ta verilen iftara, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Pehlivan, Belediye Meclis üyeleri, Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin Amatör Spor Kulüpleri İl Temsilcisi Erdoğan Bıyık, spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular ile davetliler katıldılar.

Düzce’deki tüm branşlardaki spor kulüplerinin bir araya geldiği iftar sonrasında kupa ve plaket töreni de düzenlendi. Belediyespor Kulübü bünyesinde bulunan spor branşlarında, bölgesel ve ulusal düzeyde başarı gösteren sporculara kupa ve plaketleri verildi. Belediyespor Kulübünde faaliyet gösteren sporcular adına ilk konuşmayı yapan Futbol Antrenörü Özgür Oral kulübün her yıl yeni branşlar ve katılımlar ile giderek büyüdüğüne dikkat çekti ve bölgesel ve ulusal düzeyde birçok başarılara imza attıklarını söyledi. ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin ise yaptıkları konuşmalarda ortak olarak, Düzce Belediyesi ve Belediyespor’un Düzce’deki spor yapılanmasına verdikleri katkılardan söz ettiler. Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Badur ise yaptığı konuşmada, Düzce’de spor alt yapısının oluşturulmasında önemli projeler geliştirdiklerini belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, şehirde birçok kalkınma projesini eş zamanlı olarak yürüttüklerini vurguladı ve “Tabii ki en önem verdiğimiz projeler arasında sportif, kültürel oluşumlar ve etkinlikler gelmektedir’ dedi. Başkan Mehmet Keleş daha sonra konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “ Düzce’de şehirleşme hamlesi içinde her yönü ile alt yapı ve fiziki yapılanmayı tamamlıyoruz. Ancak hiç kuşku yok ki, şehirde yaşayan insanların en büyük taleplerinden biri de sosyal ihtiyaçlarının giderilmesidir. Bunların başında da çocukların ve gençlerin spor imkanları gelmektedir. Belediyespor Kulübümüz ile spor projelerimizi gerçekleştiriyoruz.”

Konuşmaların ardından, Belediyespor’un çeşitli branşlardaki sporcularının müsabakalarda elde ettikleri derecelere ilişkin kupaları verildi. Bu arada, kulüp antrenörlerine de başarı plaketleri takdim edildi.