Yönetime geldiği günden bu yana Düzcespor'un güçlenmesi için destek veren ve şehrin takımının ayağa kalkmasında, birleştirici ve bütünleyici bir tutum sergileyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kulübe destek sağlamaya devam ediyor.

Atılan ciddi adımlarla şehrin takımının yanında olup, sahipsiz bırakmayarak şirketleşmesini sağlayan Başkan Özlü'nün talimatıyla, insan kaynakları ihtisas şirketi olan BELKA A.Ş. Düzcespor'a forma sponsoru oldu.

"SPONSORLUK ANLAŞMASI HAYIRLI OLSUN"

Düzcespor ile ilgili yıllardır çözülemeyen sorunlara merhem olmak için birçok proje geliştiren Başkan Özlü son olarak Düzce Belediyesi İştirak şirketlerinden biri olan BELKA A.Ş.'nin forma sponsoru olmasını sağladı.

Başkan Özlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Düzcespor'un kurumsallaşmasının önünü açmak için çalışmalarımızın yanı sıra fiziki şartların iyileştirilmesi adına da çalışmalarımız devam ediyor. Şıralık Bölgesine yapacağımız spor kampüsümüz de bu adımlarımızdan biri. Bunun yanı sıra Düzcespor'a imkânlarımız dahilinde destek olmaya devam ediyoruz. Düzcespor'a son olarak BELKA Şirketimizin forma sponsoru olmasını sağladık. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Play-off karşılaşmalarında kulübümüze başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.