Büyük umutlarla başlanan sezonun ilk yarısını ikinci sırada bitiren ve üst lig için büyük avantaja sahip olan Düzcespor’da adeta yıkım yaşanıyor. Transfer yasağı, antrenör değişiklikleri ve son olarak başkan değişikliği ile buhranlı bir ikinci yarı geçiren Düzcespor play-off umudunu da zora sokmaya devam ediyor.

Ligin son sırasında yer alan Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşan temsilcimiz 3 puan alarak play-off grubundaki yerini sağlama almak için gittiği deplasmandan bir puanla döndü.



Düzcespor karşılaşmaya kalede Ali Alper; savunmada Enver, Zihni, İbrahim, Tayfun; orta sahada Oktay, Buğra, Hüseyin; sağ kanatta Serhat; sol kanatta Kemal; ilerde Mustafa Bedirhan Çelik tertibi ile başladı.

28.dakikada kullanılan korner atışında yaşanan karambolde son dokunuşu yapan Serhat Dardanelspor’u 1-0 öne geçirdi. 38.dakikada Düzcespor’da Serhat maça dengeyi getiren golü kaydetti. 41.dakikada Tayfun itirazları sonucunda hakemden kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.



Düzcespor ikinci yarıya çok hızlı başladı ve 46.dakikada Oktay ile 2-1 öne geçti. 62.dakikada Burak Çanakkale Dardanelspor’a beraberliği getiren golü kaydetti. 88.dakikada Ufuk ile ev sahibi ekip 3-2 öne geçti. Golden sonra svincini abartan Ufuk ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. İki ekibin de 10 kişi mücadele ettiği uzatma dakikalarında Düzcespor Oktay ile beraberlik golünü buldu. Oktay’ın golde topa eliyle müdahale ettiğini iddia eden Dardanalsporlu Furkan yedek kulübesindeyken kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor deplasmandan 3-3 beraberlikle döndü.



Bu beraberlikle Düzcespor 50 puanla 5.sırada haftayı kapattı ve play-off potasında kendisine yer buldu. Ligin son sırasındaki rakibini iki maçta da yenemeyen temsilcimiz play-off’u garantileme şansını adeta elinin tersiyle itti. Düzcespor son 6 maçta beşinci ve üst üste üçüncü beraberliğini alarak puan dağıtmaya devam etti.