Türkiye Şampiyonası’ndaki temsilcilerimizden Beyköy belediyespor grup finalinde Tokat’ta karşılaştığı Çaykurspor’a 2-0 yenilerek sezonu kapattı.

Karşılaşmayı izlemek üzere iki otobüs dolusu taraftar Tokat yolunu tutarken, özel araçları ile maçı izlemek için gidenlerle birlikte staddaki Beyköy seyircisi 250-300 kişiye ulaştı. Maçı  izlemek için 100 kadar Çaykurspor taraftarı da stadda hazır bulundu. KarşılaşmayıBeyköy belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Futbol İl temsilcisi İbrahim Karalmaz, Düzcespor Yöneticisi Nihat Demircan da izledi.

Tokat Gaziosmanpaşa şehir stadında oynanan ve Ankara Bölge hakemlerinden Mehmet Gonca’nın yönettiği karşılaşmaya, Beyköy Belediyespor Ceyhun, Bayram, Mehmet, Alparslan, Murat Esen, İsmail, Gökhan Gökali, Ali, Candaş,Gökhan Seyran ve Çağlar onbiri ile başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çaykurspor, üst üste gelen atakları ile Beyköy Belediyespor kalesini yokladı. Karşılaşmanın henüz onbeşinci dakikasında Çaykurspor Savaş’ın ayağından golü bularak 1-0 öne geçince, Beyköy Belediyespor oyun hakimiyetini kaybetti. Temsilcimizin toparlanma çabaları sonuç vermedi ve 41’inci dakikada Rize ekibi Emrullah’ın ayağından  ikinci golü bularak durumu 2-0 yaptı.

İkinci yarıda Beyköy Belediyespor oyunda hakimiyet kurarken, Çaykurspor, daha ziyade skoru korumak için defansif bir oyun anlayışını tercih etti. Beyköy Belediyespor sık sık rakip kaleyi yoklamasına rağmen, kontrataklarla gol arayan Çaykurspor’un hücumlarını savuşturmakta güçlük çektiği anlar yaşandı. Karşılaşmanın 90 +2’nci dakikasında Beyköy ekibi bir penaltı kazandı. Ancak takım kaptanı Gökhan Seyran topu auta gönderince karşılaşma 2-0 Çaykurspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Bu skorla Beyköy Belediyespor üçüncü lig hayallerini daha sonraya bırakarak sezonu kapattı.