Düzce’yi Bölgesel Lig'de 6 yıldır başarılı bir şekilde  temsil eden Beyköy Belediyespor’un, 2016-2017 Futbol Sezonu'nda olmayacağı öğrenildi.

“Önümüzü göremediğimiz için parayı yatıramadık”

Beyköy Belediyespor eski yöneticilerinden Özhan Cicü, hafta sonu bir dizi toplantılar yapmalarına rağmen sonuca varamadıklarını söyledi. Cicü, “Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Çarşamba gününe kadar izin almamıza rağmen önümüzü göremediğimiz için parayı yatıramadık.” dedi. Beyköy Belediyespor Eski Yöneticisi Özhan Cicü, kimsenin taşın altına elini koymadığını savunarak, konuşmaya gelince herkesin konuştuğunu belirtti ve bu takımın böyle düşmemesi gerektiğini söyledi. Cicü ayrıca, Beyköy Belediyespor’un 6 yıldır Bölgesel Lig'e damga vurmuş bir takım olduğunu da belirtti.

Eski Yönetici Hüseyin Küçük: Çok üzgünüz

Eski Yönetici Hüseyin Küçük ise 1 haftadır toplantı içerisinde olduklarını ama kimseden destek görmediklerini, bu görüşlerini Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’a da iletiklerini ama gerekli desteği göremediklerini savundu ve bu yüzden yönetim kurmaktan vazgeçtikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti.

Kılıç: Yönetim oluşturulması halinde yardıma hazırız

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ise yönetim oluşturulması halinde Beyköy Belediyespor için tesislerde yemek, yakıt ve araç yardımı yapabileceğini dile getirdi.

Haber; C. ÜSTÜNER