26 Aralık’ta ara verilen Bölgesel Amatör Lig’in 2. yarısı, 30 Ocak Pazar günü oynanacak 4 maç ile başlayacak. Düzce temsilcileri Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor’un da, yer aldığı BAL 7. Bölge 2. Grup’ta yer alan tüm takımlar 2. yarı hazırlıklarına devam ediyor. Çilimli ekibi ilk yarıyı 3. sırada, Beyköy ekibi ise son sırada tamamlamıştı.

Çilimli Belediyespor, tecrübeli teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde günde iki çalışmayla, 2. yarıya hazırlanırken, yeşil beyazlı ekipte sezon başında kadroya dahil edilen bazı futbolcularla yolların ayrıldığı kaydedildi. Çilimli Belediyespor’da 2. yarıda kadronun güçlenmesi için yeni transfer görüşmelerinin de sürdüğü öğrenildi.

BEYKÖY BELEDİYESPOR’UN GENÇ KADROSUNA 5 YENİ TAKVİYE

İlk yarıya genç bir kadro ile başlayan Beyköy Belediyespor’da 2. yarı hazırlıkları teknik adamlar, Çağlar Kul ve İsmail Bektaş nezaretinde devam ediyor. 2. yarıya, daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen ve alt sıralardan sıyrılarak puan cetvelinde iyi bir yer elde etmek isteyen Beyköy Belediyespor 5 yeni isimle anlaşarak kırmızı siyah renklerine bağladı.

4 ÖNEMLİ MAÇ VAR

30 Ocak Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında, Beyköy Belediyespor, kendi sahasında 8. sırada yer alan Bakırköyspor ile puan mücadelesi verecek. Diğer bir Düzce temsilcisi ve grubun şampiyonluktaki en güçlü adayı Çilimli Belediyespor ise, kendinden bir alt sırada olan, komşu il takımı Ereğli Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak. Bu grupta, lider Silivrispor,  kendi sahasında Beykoz1908 takımıyla karşılaşacak. Maltepespor ise sahsında Zonguldak ekibi Kilimli Belediyespor ile karşılaşacak. Bu grupta ikinci yarının ilk haftasında Devrek Belediyespor bay olarak geçirecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ