2013-2014 futbol sezonunu kapatmaya hazırlanan Beyköy Belediyespor, kendi seyircisi önündeki son maçında Adapazarıspor ile karşılaştı. 3-1 biten maçın galibi Beyköyspor oldu.



Temsilcimiz Beyköy Belediyespor için prestijden öteye gitmeyen karşılaşma konuk ekip Adapazarıspor için farklı anlam taşıyordu. 2014-2015 futbol sezonunda da bölgesel amatör futbol liginde oynamak isteyen Adapazarıspor’un hedefi Beyköy deplasmanından üç puanla dönmekti. Karşılaşma Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı’nda oynandı. Maça genç oyunculardan kurulu kadro ile çıkan Beyköy Belediyespor, Adapazarı'nı bozguna uğrattı. 3-1 biten karşılaşmada Beyköyspor'un gollerini 27,34 ve 90+4. dakikalarda Ahmet Şen attı. Adapazarıspor'dan gelen tek golün sahibi ise Yusuf oldu. Ayrıca karşılaşmada Adapazarıspor'dan Servet 43. dakikada kırmızı kart gördü.



Aynı grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Akçakocaspor, sezonun son deplasman maçında kümede kalma mücadelesi veren Mudurnuspor ile karşı karşıya geldi. Bolu Karaçayır sahasında saat 14.30’da oynanan Mudurnuspor-Akçakocaspor karşılamasının gülen tarafı 2-1 galip gelen Mudurnuspor oldu.



Maçın ilk 10 dakikasında Kutluhan'dan gelen golle, Akçakocaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarı atağa geçen Mudurnuspor, beklenmedik 2 golle maçın seyrini değiştirdi. Mudurnuspor Barış ve Sercan'ın golleriyle maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi.



Bu sonuçlarla Beyköy Belediyespor puanını 41’e yükseltirken Akçakocaspor 28 puanda kaldı.