Beyköy Belediyespor Urfa Siverek Belediyespor ile Abant yolu üzerinde bir otelin sahasında saat 16.00’da hazırlık maçı oynadı. Müsabakaya Urfa Siverek Belediyespor daha iyi başladığı görülürken her iki kanattan tehlikeli ataklar geliştirdi.

Topu tutmakta zorlanan Beyköy Belediyespor rakip kalede fazla tehlikeli olamazken 43.dakikada Urfa Siverek Belediyespor sağ kanattan getirdiği atak sonucunda 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden iki dakika sonra ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda bol bol oyuncu değiştirirken Beyköy Belediyespor ikinci yarıda daha iyi oynamaya başladı. Orta sahada İsmail Bektaş’ın organize ettiği ataklarda rakip kalede tehlikeli olan Beyköy Belediyespor 65.dakikada İsmail Bektaş alda at dercesine Selman’a verdiği pasta Selman boş kaleye topu ağlara gönderip durumu 1-1 yaptı. 78.dakikada İsmail Bektaş orta sahadan aldığı pasla rakibin arkasından Selman’a yolladı, Selman nefis bir aşırma vuruşu ile Beyköy Belediyespor’u 2-1 öne geçirmeyi başardı. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca müsabakayı Beyköy Belediyespor 2-1 kazandı.