KDZ EREĞLİ İLE PUAN MÜCADELESİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle TFF tarafından diğer ligler gibi  bir hafta sonraya kaydırılan Bölgesel Amatör Lig maçları bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. Bölgesel Lig, 7. Bölge 1. Grupta yer alan temsilcilerimizden ligde kalma mücadelesini başarıyla Sürdüren Beyköy Belediyespor geçen hafta sonu  oynanamayan 15. Hafta karşılaşması olan  KDZ Ereğlispor maçını Beyköy Stadında 20 Mart Pazar günü saat 14:00’de  oynayacak.  Beyköy Belediyespor bu maç için Teknik Sorumlular Çağlar Kul ve İsmail Bektaş nezaretinde sürdürüyor.

“PUAN MÜADELESİ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK”

 Beyköy Belediyspor,  Teknik Sorumlusu Çağlar Kul, Öncü habere yaptığı açıklamada,  Beyköy Belediyespor olarak, işi sıkı tutuklarını, her takım gibi bu son haftalarda bizde, aynı mücadeleyi verdiklerini söyleyerek. “Bu hafta sonun lig ikincisi Ereğli  Belediyespor ile sahamızda bir zorlu maç yapacağız. Bu maç öncesi eksiğimiz yok. Tam kadro sahaya çıkarak galibiyet için oynayacağız. Son haftaya kadar puan mücadelesi vereceğiz.” dedi

DEVREK DEPLASMANINDA HEDEF 3 PUAN

Diğer bir Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz olan ve 23 puanla 3. Sırada yer alan  Çilimli Belediyespor,  ise kendisinden 1 puan geriden takip eden grup 4. Olan Devrekspor ile bir hafta sonraya ertelenen 15. Hafta maçın 20 Mart Pazar günü Devrek Stadında, saat 14:00’de oynayacak. Çilimli Belediyespor ligdeki iddiasını sürdürmek için  bu maçtan 3 puan almayı hedefliyor. Yeşil Beyazlı Çilimli Belediyespor bu zorlu maç için çalışmalarını hafta başından itibaren deneyimli teknik adam Nedim Karabulut ve yardımcıları nezaretinde devam ettiriyor.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ