Geçen sezon grubunu ilk sırada tamamlayan ve final maçında Kocaeli temsilisi Derince Belediyespor'a penaltı atışları sonunda 7-5 yenilerek 3. ligin kapısından dönen Beyköy Belediyespor, yeni sezonda Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 10 grupta Akçakocaspor, Çatalcaspor, Dikilitaşspor, Çıklansıspor, İstanbulspor, Adapazarıspor, As Akyazıspor, Kocaalispor, Kütahyaspor, Sera Şekerspor, Dumlupınar Üniversitespor, Demirspor ve Sağlıkspor'la birlikte mücadele edecek.

Beyköy Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Gerede kampı sona eren Beyköy Belediyespor, lig ve kupa hazırlıklarını Düzce İlinde sürdürecek.

Beyköy Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kılıç, hedeflerinin ligde şampiyonluk ve kupada başarılı sonuçlara imza atmak olduğunu belirterek, “geçen sezon şansız bir şekilde 3. ligin kapısından döndük. Geçen sene bize tarihi zaferler kazandıran teknik heyetimizle yola devam etmeye karar verdik. Teknik ekibimizi istekleri doğrultusunda bizi başarıya taşıyacak oyuncuları bir bir kadromuza dahil ettik. Güçlü bir takım yarattık. Beyköy Belediyespro olarak hedefimiz belli. Grubumuzu lider tamamlamak ve geçen sene kapısından döndüğümüz 3. lige yükselmek. Tarihimizde ilk kez Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğiz. Cuma günü rakibimiz belli olacak. Hedefimiz kupada başarılı sonuçlara imza atmak” dedi.