Beyköy Belediyespor'da kongre yapıldıktan sonra yeniYönetim Kurulu oluşturuldu. Başkan Osman Yavuz'un oluşturduğu yeni Yönetim Kurulu transfer çalışmalarına başladı. Hazırlıklarını durmak bilmeden devam eden Beyköy Belediyespor'da iç transfer de bazı oyuncular kalırken bazı oyuncular serbest bırakıldı.

İç transfer çalışmalarında Murat Esen, Ali ( stoper), İsmail Yılmaz (orta saha) oyunuclarla anlaşılarak imza atıldı. Dış tranferde de çalışmalar devam etti. Dış transferde Düzce Belediyespor'dan Soydan, Gümüşova Belediyespor'un kalecisi İlker, Burhaniyespor'dan Mesut kadroya dahil edildi. Transferlerde olduğu gibi Antrenör Mustafa Yıldırım'ın raporu doğrultusunda Başkan Osman Yavuz ile Genel Kaptan Recep Türkyılmaz yine bazı oyuncuları serbest bıraktılar. Takımdan ayrılan oyunculardan K. Gökhan ile para konusunda anlşılamadı.

Bu oyuncu dışında Emre ,Semih, Turgay ve kalecilerden Cengiz ile Kayhan'da serbest kaldı. Takımda Gökhan ( sağ bek) ve Şenol ( orta saha) askere gidecek. Kalan oyuncular ile hafta içi çağırılarak görüşmelere devam edilecek. Beyköy Belediyespor 15-20 gün içinde transfer işlerini halledip sezonu beklemeyi planlıyor. Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Yavuz ve Genel Kaptan Recep Türkyılmaz yaptıkları açıklamada '' kimsenin şüphesi olmasın. Beyköy Belediyespor yine büyük başarılara imza atacaklar '' dedi.