Pazar günü Eskişehir Üniversitesi ile oynanan temsilcimiz çok iyi mücadele etmesine rağmen puan çıkartamadı. Maça her iki takımda kontrollü başlarken karşılıklı ataklarda ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda zaman zaman karşım kalede pozisyonlar bulan temsilcimiz bunları gole çeviremedi. Maçın 70.dakikasında ani gelişen bir atakta Eskişehir Üniversitesi gol bularak 1-0 öne geçmeyi başardı.



Bu golden sonra bütün riskleri alan Beyköy Belediyespor atak üzerine atak gerçekleştirdi. Atak yaparken savunmasında açıklar veren Beyköy Belediyespor kalesinde bir gol daha görerek 2-0 mağlup duruma düştü. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca müsabakayı Beyköy Belediyespor 2-0 kaybetti. Bu sonuçla Beyköy Belediyespor 8 puanda kalırken lig’te kalmasını mucizelere bıraktı.
                                             
 ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR BARTINSPOR MAÇI
Bir diğer temsilcimiz Çilimli Belediyespor oynayacağı Bartınspor maçı ertelendi. Şıralık 2 nolu sahada oynanması gereken bu müsabaka Düzce Gençlik spor il müdürlüğü ve Düzce il futbol temsilcisi Gökhan Karadağ tarafından yoğun çalışmalarına rağmen kar yağışının devam etmesi dolayışla açılamadı. Maçın hakemleri Şıralık 2 nolu sahayı kontrol ederek maçı tatil ettiğini açıkladı.