Amatör Süper Lİg'de mücadele eden Beyköy Belediyespor Türkiye Şampiyonası'nı düşünmeye başladı. Ligde henüz sezonu bitirmemesine rağmen Beyköy Belediyespor rakipleri ile olan puan farkından dolayı artık ligi bitirmiş durumda. Bundan sonra türkiye amatör şampiyonasını düşündüklerini belirten antrönör mustafa yıldırım koşu illerin takımlarıyla hazırlık maçları yapacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı Osman Kılıç ise biz geçen yıl kapısından geri döndüğümüz Üçüncü Lig'e bu yıl çıkmak istiyoruz ve bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ben teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum onlar bizi mahcup etmeyecekler dedi.
Beyköy Belediyespor'un ardından 4 maç kalmasına rağmen ligi ikinci bitirme şansı en yüksek takım Kaynaşlı Belediyespor'la ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Korkmaz öncelikle birinci hedefimiz 4. lige çıktık sırada üçüncü lig var ve gidebildiğimiz kadar ilerlemek istiyoruz dedi. Her iki takımda Süper Amatör'ün kalan 4 maçının mümkün olan en kısa zamanda tamamlanması ve Türkiye şampiyonasına daha iyi hazırlanabilmeleri bazı maçların hafta içinde oynanarak ligin erken tarihde bitirilmesinin sağlanacağını söylediler.