Beyköy Belediyespor sezon çalışmalarına başlarken takım Antrenör Mustafa Yıldırım ile yeniden anlaştı. Yapılan anlaşmaya göre Mustafa Yıldırım görevinin başında bir yıl daha kalacak. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç anlaşma ve transferlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Antrenör Mustafa Yıldırım ile bir yıllığına anlaştığını dile getiren Osman Kılıç, çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Antrenör Mustafa Yıldırım'ın vereceği liste doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kılınç,Transfer politikasında ilk olarak iç transferi halletmek istediklerini vurguladı. Daha sonra dış transfere geçeceklerini ve Antrenör Mustafa Yıldırım'ın verdiği listede yer alan isimleri kadrolarına katacaklarını kaydetti. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, yine başarılı bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, kimsenin bu konuda kuşkusu olmamasını istedi.

Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım ise,Beyköy Belediyespor 'un başında olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Beyköy Belediyespor Amatör Süper Lig'de şampiyon olduktan sonra Tuğrul Duru ile yolunu ayırdı ve Antrenörlüğe Mustafa Yıldırım'ı getirdi. Mustafa Yıldırım görevi başındayken Beyköy Belediyespor Çorum Grubuna katıldı ve burada maçları kazanarak şampiyon döndü. 2. Etap maçlarında İstanbul'da oynayan Beyköy Belediyespor, yarı finalde uzatma bölümlerinin son dakikalarında Çarşambaspor'a takımına mağlup olmuştu.