Geçtiğimiz sezon Süper Amatör'ün flaş takımlarından olan ve Üçüncü Lig'e yükselme maçlarında çeyrek finalde elenen Beyköy Belediyespor, başarılı çıkışını sürdürmek için yeni sezona yönelik çalışmalarına başladı.

Önümüzdeki sezon da takımı çalıştıracak olan Teknik Direktör Tuğrul Duru, yeni sezonda takımın ana iskeletini koruyacaklarını, sorunlar yaşadıkları bazı mevkilere yönelik olarak altı transfer gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Transferlerle ilgili olarak Başkan Mustafa Yılmaz'ın onayını aldığını belirten Duru, önümüzdeki hafta içinde transfer etmeyi düşündüğü futbolcuların durumunu inceleyeceğini ve kendileriyle görüşeceğini de kaydetti.

Teknik Direktör Tuğrul Duru, maçların geçtiğimiz yıl olduğu gibi ekim ayında başlaması durumunda ağustos ayının son haftasında takım olarak yeni sezona hazırlanmaya başlayacaklarını ifade etti.

Duru, Beyköy Belediyespor olarak iddialı olduklarını, bu sene Düzcespor'un yaşadığı mutluluğu önümüzdeki sene Beyköy'ün de yaşamasını dilediğini ve çalışmalarını buna göre yürüttüklerini de sözlerine ekledi.