Bu sene ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek iki takımdan biri olan Beyköy Belediyespor transferlerini büyük ölçüde tamamlayarak hazırlıklarına başladı.


Geçen sene kadrosunda bulunan 5 oyuncu ile anlaşarak iç transferi halleden yönetim, dış transferde daha ekonoik bir yol izleyerek kadrodaki oyuncu sayısını 19’a çıkardı.


Yeni sezonla ilgili görüşlerini aldığımız Beyköy Belediyespor teknik direktörü Mustafa Yıldırım “Şu an 19 kişi ile çalışıyoruz. Şu an görüştüğümüz 5 kişiden 3’ü ile de anlaşarak yolmuza devam edeceğiz.” dedi. Türkiye Kupası maçı ynayacaklarından dlayı sezon hazırlıklarına erken start verdiklerini belirten Yıldırım, “Kendi tesislerimizde kampımız devam ediyor. Sezon başı kuvvet çalışması yapıyoruz. Daha sonra yapacağmız teknik taktik antrenmanlarıyla kupa maçına kadar hazır hale geleceğiz. 10-15 gün içerisinde de hazırlık maçları ile taktğimizi belirleyeceğiz. Lige koşan, mücadele eden ve seyirciye zevk veren bir ekip hazırlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Beyköy Belediyespor yöneticileri ise senelerdir maddi-manevi çok yıprandıklarını bu sene takımı daha mütevazi hale getirdiklerini ve karşılık alacaklarına inandıklarını söylediler.