Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay bugün bir basın açıklaması yaparak, Beyköy Belediyespor takımının finali kaçırmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi. İl olarak futbol kültürünün eksik olduğunu ifade eden Kubilay, maç esnasında çıkan olaylarda, kaza geçiren insana nasıl davranılacağı konusunda büyük hata yaptıklarını belirtti. Bayram Ali Kubilay,” Hakem çenesiyle kulak arasına sert bir biçimde topun vurması neticesinde yere düşmesi sırasında sarsıntı geçirmiş. Futbolcu arkadaşımız yardımcı olmuş. O anda bizim seyircinin oh olsun şeklindeki tezahüratı olaylara neden oldu. Orada Beyköylü olmayan birkaç kişi vardı bende farkettim. Onlar tribün liderliği yapıyordu. Seyirci de onlara uydu. Orada hakem çok aciz duruma düşürmek istendi” şeklinde konuştu.

Düzcespor'un gelecek sezonda 3.Lig'de mücadeleye devam edeceğini hatırlatan Bayram Ali Kubilay, 11 Haziran'da yapılacak kongre ye talip olacak bir kaç kişi ile görüştüğünü ve gelecek hafta Düzce'ye gelip basın açıklamasında bulunacaklarını söyledi. Kubilay, “ Bu arkadaşlar Düzce'li ve İstanbul'da esnaflık yapan arkadaşlar. Gelecek hafta Projelerini anlatacaklar ve önce basınla paylaşacaklar. Sonra da olumlu tepki alırlarsa Düzcespor başarısı için kendi imkanlarını seferber edecekler” diye konuştu.

Türkiye Futbol Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Düzcespor B Genç Takımı hakkında da görüşlerini bildiren Bayram Ali Kubilay, Düzcespor B Genç takımını yardım severlerin desteği ile Balikesir'e gönderdiklerini ancak Antröner Ömer Başol'un ' paramız yok dönemiyoruz' şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi. Kubilay, “ Biz bu açıklamalardan dolayı rencide olduk. Dönüş parasının olmadığını deklare etti. Tabi ki dertlidir, o ayrı meseledir. Hiçbir zaman hiçbir dönemde Düzcespor'un genç takımları bu şekilde aciz duruma düşmedi” dedi.