Beyköy Belediyespor futbol takımı 2014-2015 sezonu tanışma yemeği mesire alanında yapıldı. Basın açıklamaları ile başlayan organizasyonda Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Beyköy Belediyespor Başkanı Mehmet Keskin ve yönetim kurulu basının karşısına geçti.

 



Ilk olarak söz alan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç gelecek sezondan beklentilerini açıkladı. 5 senedir mücadele ettikleri Bölgesel Amatör Ligi'nde bu sezon da başarılı olmak istediklerini vurgulayan Kılıç, bu sene 3.lige çıkacaklarına olan inancını dile getirdi.



Kılıç bir futbol sahası yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.



Kılıç, "Spor kompleksinden önce yapmak istediğimiz bir futbol sahamız var. Hazineden 10 dönümlük bir arazinin Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan tahsisini istedik. Bu tahsisi gerçekleştirdiğimiz andan itibaren de standartlara uygun bir futbol sahası yapılcak bu da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak. Sayın bakanımızdan da bunun sözünü aldık inşallah Beyköyü'ne bir futbol sahası kazandıracağız." ifadelerini kullandı.

 



Beyköy Belediyespor Başkanı Mehmet Keskin ise yönetim olarak üzerlerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirdiklerini ifade etti ve bozulan çekirdek kadrolarını mütevazi bir bütçe ile iddialı bir hale getirdiklerine inandığını vurguladı. Keskin uyum sorunu yaşamadıkları takdirde başarılı olacaklarına inandığını belirtirken, transfer stratejileri üzerine bilgiler verdi.



Keskin, "Geçen seneden 7 arkadaşımız olmak üzere toplam 21 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Futbolcuları seçerken hocamıza güvenerek onun portföyünden seçtik. Görüştüğümüz iki arkadaşımız daha var mıhtemelen bu iki arkadaş da kadromuza katılacak. Düzcespor ile ortaklaşa bir transfer politikası belirlemek istiyorduk fakat Düzcespor'un yönetiminin geç oluşması bizim de transfer politikamızı etkiledi." ifadelerinde bulundu.



Basın toplantısının ardından forma sponsoru olarak bir firma ile imza töreni düzenlendi. Ardından takımda yer alan futbolcular kendilerini tanıttı. Beyköy Belediyespor'un mevcut 19 kişilik kadrosu ise şu isimlerden oluştu:



İlker Engin, Oğuzhan Asuk, Selman Aktaş, Soner Kılıç, Mert Özkan, Adem Yıldız, Gökhan Dokucu, Turgut Karakaya, Kenan Zabunoğlu, Vahap Yıldıztepe, Uğur Güllü, Mehmet Aslan Enes Nalbantoğlu, Bünyamin Küçükosman, İsmail Bektaş, Çağlar Kul, Sercan Yıldırım, Erdoğan Kudal ve Tolga Taş



Beyköy mesire alanında yapılan organizasyon düzenlenen mangal etkinliği ile sona erdi.