2021-2022 futbol sezonunun başlama maçında Malatya Yeşilyurtspor karşısında  kendi sahasında taraftarıyla buluşan 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, bu maçtan 3-1 galip çıkarak moral kazandı. Düzcespor, ayrıca ilk maçlardan sonra diğer rakiplerine oranla gol fazlasıyla lider konumuna geldi.

Düzcespor’un grubunda yer alan ve transferlerde büyük paralar harcayan Iğdırspor da deplasmanda Alanya Kestelspor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek lige 3 puanla başlayan bir diğer takım oldu. Bu grupta bir başka takım olan Şile Yıldızspor ise evinde Çarşambaspor’u 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Düzcespor ise rakibi Yeşilyurtspor’u 3- 1 yenerek gol averajıyla lider oldu.  

2. Grup’ta oynanan diğer maçların tamamı beraberlikle son buldu. Düzcespor, böylece ligin ilk haftasında liderlik koltuğunu ele geçirmiş oldu. Bu galibiyet ve liderlik hem Düzcespor yönetiminde hem de artık şampiyonluk bekleyen taraftarda sevinç kaynağı oldu. Düzcespor, önümüzdeki haftayı fikstür gereği maçsız geçirecek.  Kırmızı- lacivertli takımımız bir sonraki hafta deplasmanda, ilk maçını galibiyetle kapayan Şile Yıldızspor ile oynayacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ