Bir takımın daha Süper Amatör Kümeye çıkacağı 1. Amatör Küme play off grubunda 5’nci ve son hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. 6 takım ile başlayan ancak Elmacıkspor’un dilekçe vererek son iki karşılaşmaya  katılmadığı  5. Haftada  iki maç   oynanacak. 29 Mayıs Pazar günü Nurettin Zafer Stadında oynanacak maçlar sonunda bir takım Süper Amatör Kümeye yükselecek. 

FİNAL MAÇINDAN SONRA ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

Son hafta maçları Nurettin Zafer Stadında 29 Mayıs Pazar günü:Saat:16:00’da, Çiftlik Gençlikspor- Dadalıspor maçı oynanacak. Bu maçın ardından yine Nurettin Zafer Stadında saat:18:00’de başlayacak olan karşılaşmada, Bahçeköyspor ile Dedelerspor karşılaşması var.  

BAHÇEKÖYSPOR’A BERABERLİK BİLE YETİYOR 

Bu maçlardan önce 4 haftada 4 maç kazanan ve Bahçeköyspor’un 12 puanı bulunuyor. Bu takım play off grubunda lider  ve şampiyonluğun en güçlü adayı durumda.  Bahçeköyspor’un rakibi Dedelersporspor’un ise 10 puanı bulunuyor ve 2. sırada yer alıyor.   Bu zorlu maçta Dedelerspor sahadan mutlak galibiyetle ayrılması haline şampiyon olabilecek. Lider Bahçeköyspor’a  şampiyon olması için ise her türlü beraberlik   bile  yetiyor.  

Haber: Harun Can Şerbetçi