Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap,  Manşet Gazetesine yaptığı özel açıklamada,  2022-2023 Sezonunda 2. Lig beyaz grupta yer alacak olan Düzcespor ’un güçlü bir kadro oluşturulması için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. As Başkan Ekrem Kap, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile yönetim kurulunun yaptığı toplantının olumlu geçtiğini, böylece birlik ve beraberliğin pekiştiğini de vurgulayarak,” Bu çok önemliydi.  Öncü birlik ve beraberlik,  sonra kazanımlar gelir.    Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmede, ekonomik olarak kulübümüze gelir getirecek kaynaklar konusunda gerekli desteği verileceği sözü bize güç verdi.” dedi. 

“GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURACAĞIZ”

Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap Manşet Gazetesine özel açıklamalarda bulunarak, yönetim kurulu olarak, 2022-2023 Futbol Sezonuna güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına teknik direktör Ercümend Çoşkuner ’in raporları doğrultusunda devam edildiğini ifade etti. As Başkan Kap, 6 yeni transferin hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini de söyleyerek “Devam eden görüşmeler oldu. Olumlu geçti. Bu transferlerde kısa zamanda netleşecek” dedi. Düzcespor ’un Kurban Bayramının 3. günü başlattığı ilk etap kampının sona erdiğini, 18 Temmuz Pazartesi günü ikinci etabının başlayacağını kaydeden, Kap, “Takımımız bu çalışmadan sonra, Ağustos ayının başında Bolu’da kamp girecek ve hazırlık maçları yapacak.” şeklinde konuştu.

“ÖNCE BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANDI”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile yönetim kurulunun yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini söyleyen Ekrem Kap, böylece birlik ve beraberliğin pekiştiğini de vurgulayarak,” Bu çok önemliydi.  Öncü birlik ve beraberlik ve sonra kazanımlar gelir.   Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmede, ekonomik olarak kulübümüze gelir getirecek kaynaklar konusunda gerekli desteği verileceği konusu bize güç verdi.” dedi. 

 Haber: Harun Can Şerbetçi.