6. Bisiklet Baharı, Düzce Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi’nin ortak düzenlediği etkinlikle kutlanacak. "Biziz, Beraberiz, Türkiye'yiz" sloganıyla 24 Ekim 2021 Pazar günü yapılacak olan bisiklet turunda, sağlıklı yaşama dikkat çekilirken pedallar birlik ve beraberlik için çevrilecek.

Anıtpark Meydanı’nda saat 12.00’da başlayacak olan turda Sarayyeri Mahallesi’nde mola verilecek. Burada Kızılay Düzce Şubesi çeşitli ikramlarda bulunacak. Bisiklet turu başlangıç noktası olan Anıtpark’ta son bulacak. Turun sonunda Düzce Gençlik Merkezi Efsunkar grubu mini konser verecek.

Her 100 katılımcıdan 1’ine bisiklet hediye

Program konuşmaları ve denge gösterilerinin ardından çekilişe başvuruda bulunan her 100 kişiden 1'ine hediye bisiklet çekilişi yapılacak. Hediye bisiklet çekilişine katılmak isteyen vatandaşlar 23 Ekim gecesine kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi web sitesindeki formu doldurabilecek.

Belediye bisiklet temin edecek

Öte yandan etkinliğe katılmak isteyip bisikleti olmayanlar için de Düzce Belediyesi harekete geçti. Bisikleti olmayan ve tura katılmak isteyen 300 kişiye Düzce Belediyesi tarafından Efor Bisikletleri saat 11.00 – 14.00 arası ücretsiz temin edilecek.

Öncü Spor Servisi