Düzcede sporu kalkındırma ve geliştirme vakfı tarafından düzce askf genel başkanı erdoğan bıyık başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirildi.
Düzcede sporu kalkındırma ve geliştirme Vakfı Başkanı Selahattin Kudu vakf yönetim kurulu üyeleri muzaffer komit. Sadık dik. Ve eftal altundal düzce amatör spor kulüpleri federasyonuna geldiler.

Burada federasyon genel başkanı erdoğan bıyık.la bir süre görüşen heyet vakıf çalışmaları hakkında bilgilerv eridler ve askf olarak yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
vakıf başkanı Selahattin Kudu” Sporu Kalkındıma ve geliştirme Vakfı Düzce'de ki sporu geliştirme maksadıyla Düzce'de ki Amatör ve Düzcespor profosyonel takımları geliştirmek için kurulmuştur. Bildiğiniz gibi Martt ayında Vakfın kongresi yapılacaktır. Ben bu dönem aday olmayacağım. Bunuda burdan belirtmek isityorum. Daha sonraki gelcek olan arkadaşlara başarılar diliyorum dedi.
Kızılay genel sekreteri aynı zamanda vakıf yönetim kurulu üyesi muzaffer komit düzcede sporun gelişmesi için yaptığı hizmetlerden ötürü düzce askf başkanı erdoğan bıyık.a vakıf adına teşekkür plaketi verdi

ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık Bugün benim için ve ASKF için çok önemli bir an. Sevgili Spor Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri bizleri onurlandırmak için buraya geldiler. Ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Spor Vakfı'ndan ziyade bu plaketin benim için çok büyük bir önemi var, bunu belirtmek isterim. Çünkü spora çok büyük hizmet etmiş abilerimizin elinden bu plaketi almak beni çok duygulandırdı. Bu taktirle karşılanmak bizim azmimizi çalışmalarımızı çok daha fazla artıracaktır dedi.