3.lig 1.grupda mücadele eden Düzcespor Pazar günü saat 14 30 da çok zorlu maça çıkarken taraftarların maça yoğun ilgisinin olduğu öğrenildi.

Düzcespor Aksarayspor maçının tüm hazırlıklarını yaparken Müsabakada tek hedefin üç puan olduğu gelen haberler arasında. Düzcespor’da Metin’in dışında bir eksiğinin olmadığı sahaya kalede Furkan savunmada Enver, Oğulcan, Onur, Kadir orta sahada Sıddık, Bulut, Barış, Nevzat bu dörtlünün önünde Yusuf ileri uçta Ömer Faruk tertibi ile çıkması bekleniyor. Düzcespor yönetim kurulu bu müsabakaya çok önem verdiği mutlaka kazanılmasını istediği öğrenilirken taraftarların bu müsabaka için sosyal medyada birlik beraberlik mesajları verdiği görüldü. Düzcespor kırmızı şimşekler taraftarlar derneği müsabakada hiç susmayacakları öğrenildi.

BİLETLER SATIŞTA

Düzcespor yönetim kurulu hafta içi biletleri satışa çıkardığı stadyumda sıkışıklığa önlemek adına böyle bir girişimin yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Bilet fiyatlarının Maraton 10 Tl kapalı tribünün ise 20 Tl olduğu öğrenildi.

MAÇIN HAKEMLERİ

Pazar günü oynanacak Düzcespor Aksarayspor maçının hakemlerini TFF  Eskişehir ve Bursa bölgesinden atadı. Düzcespor Aksarayspor maçının Orta hakemi Eskişehir bölgesinden Sercan Murat Gündüzler yardımcıları Bursa ve Eskişehir bölgesinden Erdi Abdulmecit Soyer ve Alp Osman Karaosmanoğlu yapacağı maçın 4. Hakemi ise Eskişehir bölgesinden Tolga Tuna yapacağı açıklandı.