Düzce Kadın Futbol Takımının hedefi;  24 Nisan Pazar günü oynayacağı Bartın Kemerspor karşısında 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Düzce Kadın Futbol Takımı bu maç için 23 Nisan Cumartesi günü Bartın’a giderek maç saatini bekleyecek.  Teknik sorumlu Ahmet Kara, Öncü Spor Servisine yaptığı özel açıklamada,” Kendi sahalarında yendikleri Bartın Kemerspor’u evinde de yenerek, 3 puanla dönmek istediklerini ve bu maç için hazırlıklarını tamamladıklarını,” ifade etti. 
Türkiye Kadın Futbol 3. Ligi H Grubunda yer alan Düzce Kadın Futbol Takımı sezonun ikinci yarısının ikinci maçında Bartın Kemerspor’a konuk olacak.  İlk yarının 2. Maçında Düzce’de 3-0 yendiği Bartın Kemerspor ile 24 Nisan Pazar günü saat12:00’de karşılaşacak. Düzce Kadın Futbol Takımı bu maçtan galip ayrılarak puanını 15’e çıkararak liderliğini devam ettirmek. Düzce Kadın Futbol Takımımız bu maç için yarın Bartın’a giderek maç saatini bekleyecek.   Bizim Kızlarda bu maçtan önce sakat ve cezalı futbolcu olmadığı öğrenildi. 

Teknik sorumlu Ahmet Kara, Öncü Spor Servisine yaptığı özel açıklamada,” Kendi sahalarında yendikleri Bartın Kemerspor’u evinde de yenerek, 3 puanla dönmek istediklerini ve bu maç için hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyerek, “Hedefimiz, Düzce’mizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmaktır.” dedi. 


BU GRUPTA İKİ MAÇ DAHA VAR

Bu grupta  7. Haftada 24 Nisan Pazar günü, 3 puanla 4. Sırada yer alan Karabük Genlerbirliği, kendi sahasında 9 puan ve averaj farkı ile 3. sırada yer alan Boyabatspor ile oynayacak. Bu grupta, Kastamonu Gücü   haftayı bay geçirecek. 


Haber: Harun Can Şerbetçi