Türkiye Kadın Futbol 3. Ligi H grubunda yer alan Düzce Kadın Futbol takımı olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen sezonun 1. Hafta karşılaşmasını  deplasmanda Karabükspor Gençlerbirliği Kadın Futbol takımıyla oynandı. Bizim Kızlar bu maçı 2-1 kazanarak puanını 6  yaptı ve grup 2.oldu. Düzce Kadın Futbol takımı 5. Hafta maçını kendi sahasında 9 puanlı grup lideri Boyabat Gençlerbirliği Kadın Futbol takımıyla oynayacak.

İLK 45. DAKİKAYI 1-0 MAĞLUP KAPADI, 2. YARI 2 GOLLE 3 PUAN ALDI

 Düzce Kadın Futbol Takımı rakibi  Karabük Gençlerbirliği Kadın Futbol takımı  karşısında maçın ilk yarısını 1-0 mağlup bitirdi.  İkinci yarıya daha atak başlayan Düzce Kadın Futbol takımı Gelin Kıbrıs ve Duygu Güney’in golleriyle 2-1 öne geçti.  Maç bu skorla sonuçlanınca Bizim Kızlar 2. Galibiyetini alarak bulunduğu H grubunda 2. Sıraya yerleşti. Maçın son dakikalarında ise temsilcimizden Goncagül  Boskurt kırmızı karta görerek oyun dışı kaldı.

CUMARTESİ MAÇI VAR

Düzce Kadın Futbol takımı ilk yarıdaki 5. Hafta  maçını 9 Nisan 2022 Cumartesi günü  9 puanla grup lideri Boyabat Eğitimspor ile yapacak. Düzce Nurettin Zafer stadındaki müsabaka saat 12.00’de başlayacak.

5. MAÇA HAZIRLIK

Düzce Kadın Futbol takımı bu maç için çalışmalarını Teknik Sorumlu Ahmet Kara ve yardımcısı Rümeysa Kütük nezaretinde maç gününe kadar sürdürecek.

Haber: Harun Can Şerbetçi