Uşakta yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu Gelişim U-18 Turnuvasına Düzce ili adına katılan ve  Kırmızı Bölge, C grubunda oynadığı eleme karşılaşmalarında  4 rakibini de yenerek Trabzon’da yapılacak finallere katılmayı hak eden Atletik Kız Basketbol Takımı, 18 Nisan Pazartesi günü kendi sahasında son maçına çıkacak.   Bizim Kızlar, saat 14:00’de Düzce Bahçeşehir  Spor Salonunda başlayacak  olan 13. Hafta maçında  Antalya ekibi Kepez Belediye Takımıyla karşılaşacak.  Düzce Atletik Kız Basketbol Takımı 14. Haftadaki son maçını deplasmanda Beşiktaş Kız Basketbol Takımıyla yapacak.


2 MAÇI DA KAZANIRSA ÇAPRAZ ELEMELERİNE KATILACAK

 Türkiye Basketbol Genç Kızlar Liginde yer alan   Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kız Basketbol Takımı,  kendi sahasında oynayacağı, grup sonuncusu Antalya Kepez Belediye Takımı ile deplasmanda oynayacağı  Beşiktaş Takımını yenerse, 3.lüğü  garantileyerek çapraz eşleşme ile final oynamayı hak edecek.  


HATAY’DA EVİNDE YENİLİNCE AVANTAJ BİZİM KIZLARA GEÇTİ

  Düzce Atletik Kız Basketbol Takımı,  12 haftada deplasmanda İstanbul Yıldızları karşısında 61- 54 skorla yenilmesine rağmen en yakın takipçi olan  Hatay Kız Takımının da aynı hafta İstanbul Üniversitesine  kendi sahasında  65-61’lik sonuçla  ile maç vermesinin ardından  avantaj elde ederek tekrar iddialı duruma gelmiş ve üçüncülüğe yerleşmişti. 


ATLETİK YÖNETİMİNDEN DESTEĞE DAVET
Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi, 18 Nisan Pazartesi günü saat 14:00’de Bahçeşehir Spor Salonunda oynayacakları bu maç için tüm sporseverleri kendilerine destek vermeye davet etti.


Haber: Harun Can Şerbetçi