Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Düzce Atletik Spor Kulübü,  6. hafta mücadelesinde Kalıcı Konutlar Spor Salonu’nda ağırladığı Ankara’nın Altınel takımını farklı skorla yendi.

Ligin ilk devresindeki maçta da Ankara Altınel Kadın Basketbol takımını, deplasmanda 105-39 mağlup eden Düzce Atletik Kadın Basketbol takımı, Düzce’de oynadığı ikinci maçta, oyunun başından itibaren rakibine üstünlük kurarak kısa sürede skorda 16-0’lık farkı yakaladı.

Bu andan itibaren sürekli olarak oyuncu değişikliği yapan Düzce ekibi, daha önceki maçlarda çok süre alamayan oyuncularına şans verdi. Maçın hiçbir anında rakibine üstünlüğü kaptırmayan Düzce Atletik Kadın Basketbol takımı, 70- 36 bir farklı galibiyet alarak salondan ayrılmayı başardı. Düzce Atletik Kadın Basketbol takımın da bu maçta, en skorer oyuncu, 20 sayı ile Esma Çengel oldu.

Bahçeşehir Spor Salonu’ndaki bu maçı izleyenler arasında Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, İl  Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı Hasan Aktürk ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük de yer aldı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ