Hazırlıklarını Bolu'da yapan Düzcespor idmana ısınma hareketleriyle başladı. Isınma hareketlerinden sonra çift kale maçına geçildi. Takımda Kutay rahatsızlığı sebebiyle Bolu'ya götürülmedi. Çift kale maçında oyuncular çok iyi mücadele etti. Maça en iyi şekilde hazırlanmak isteyen oyuncular Bire bir mücadelede kıyasıya bir çaba sarf ettiler. Oyuncular, özellikle isabetli paslarda dikkati çekerken az hatayla oynadılar. Çift kale maçında duran toplarda uzun boylu forvetlerin gol atması ise teknik heyeti memnun etti. Ayrıca sevindirici bir durum ise geçen hafta yetiştirilemeyen ve Maltepespor maçında oynayamayan forvetlerin bu hafta içinde lisanslarını yetişmesi oldu. Görev verilmesi halinde Gölcükspor maçında oynayabilecekler. Yapılan çift kale maçında dönem dönem futbolcuların oyundan düştükleri gözlendi.
Düzcespor'un Bolu'da yaptığı hazırlık maçında oyuncuların performansları dikkatle izlendi. Yapılan çift kalede Emrah ve Engin girdiği pozisyonlarında etkili oldu. Sert bir oyun sergileyen futbolcularda sakatlanmalar meydana geldi. Maçta Nedim sakatlandı. Ayağında şişme olan Nedim'in durumu ilerleyen günlerde netleşecek. Antrenmanda ayrıca Oğuz'da kanatlarda geliştirdiği ataklarda topa hakimiyeti ve tekniği ile dikkati çeken isimler arasında yer aldı. Kaleci Serdar ise formundaydı ve başarılı kurtarışları ile de gelecek haftalar için ümit verdi. Yapılan çift kale maçının son bölümlerinde ise köşe vuruşlarına ağırlık verildi. Bir çok kez tekrarlandı.
Yapılan hazırlıklara devam edecek olan Düzcespor'da sonraki antrenman programında ise şut, duran top ve taktik çalışma üzerine ağırlık verilecek. Düzcespor 6 Eylül Pazar Günü Bolu'da oynayacak. Başlama saati ise saat 16:00. Gölcükspor ilk haftayı fikstür sebebiyle bay geçti.