3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, en yakın rakibi iskenderunspor karşısındaki 6 puan değerindeki deplasman maçından 3-1 yenik ayrılarak fırsat tepmişti. Liderliğini sürdüren kırmızı lacivertliler bu yenilginin ardından puan farkını 1’e indirmişti.

Düzcespor, pazar günü 16. hafta maçında karşılaşacağı 52 Orduspor maçı hazırlıklarınaysa devam ediyor. Şıralık Tesisleri’nde teknik patron Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde sıkı bir çalışma temposu geçiren kırmızı lacivertliler, bu maçtan 3 puan alarak şampiyonluk yolunda liderliğini devam ettirmek istiyor.

Rakip 6. sırada

Düzcespor 29 puanla lider durumdayken, İskenderunspor 1 puan geride 2. sırada, Iğdırspor ise 3 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ardından yaşadığı puan kayıpları nedeniyle gerileyen rakip 52 Orduspor ise 22 puanla puan tablosunun 6. sırasında yer alıyor.

İç sahada yıldız gibi parlıyor

Önemli maç öncesi Düzcespor, iç saha istatistikleriyle yıldız gibi parlıyor.18 Temmuz’da taraftarının desteğini arkasına alarak çıktığı 7 maçta da rakiplerine şans tanımayan kırmızı lacivertliler, ligin en iyi iç saha performansına sahip takım unvanını elinde tutuyor.

Taraftar 18 Temmuz’a akacak

İç sahada 7’de 7 yapan Düzcespor, bu maçlarda rakip kalelere 19 gol yollarken kalesindeyse yalnızca 7 gol gördü. 52 Orduspor maçına bu tablonun moraliyle çıkacak olan Düzcespor’u taraftarı da yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca destekleyecek. 16. hafta maçı 5 Aralık Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

52 Orduspor kupadan elendi

Öte yandan temsilcimiz Düzcespor’un karşılaşacağı 52 Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda 1 Aralık günü Boluspor ile karşılaştı. Dün oynanan maçta 1. Lig temsilcisi Boluspor, Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Ordu ekibini 4-2 mağlup ederek kupada yoluna devam eden taraf oldu. Boluspor’un 2-0 öne geçtiği maçta 52 Orduspor maçı 2-2’ye getirse de son 8 dakikada yediği 2 golle hüsrana uğradı.

Öncü Spor Servisi