Düzcespor’un 37. haftada Of Şehir Stadı'nda oynadığı maçta rakibi Yomraspor’u 2-1 yenip puanını 75 yaprak, ligin bitimine bir hafta kala 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendisini caddelere atan Düzcespor taraftarları, büyük coşku içinde şampiyonluğu kutladı.

Bu gece saatlerinde Düzce’ye gelecek olan Düzcespor yönetici ve futbolcuları Düzcespor’un Şıralık Tesislerinde taraftarlar tarafından karşılanacak. Ardından ise futbolcu ve taraftarlar konvoylar halinde Anıtpark Meydanına geçecek.

Şampiyon Düzcespor’un Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, bu gece saat 02:00’da Anıtpark Meydanında yapılacak kutlamalarına Düzcespor’a gönül veren tüm Düzce halkını davet etti. Yaptığı açıklamada şampiyonluk sevincini Düzce halkıyla birlikte paylaşmak istediklerini dile getiren Kapoğlu, “22 yıl sonra çok şükür hedefimize ulaştık. Düzcespor taraftarımızın 22 yıllık hasreti sona erdi. İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta taraftarlarımız olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimiz ve futbolcularımıza, bize inanan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.  İnandık ve sonunda zafere ulaştık. Şimdi hep birlikte bu şampiyonluğu kutlayacağız. Tüm taraftarlarımızın yanı sıra Sayın Valimizi, belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi, tüm siyasetçilerimizi, bürokratlarımızı ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerimizi ve vatandaşlarımızı bu gece saat 02’de Anıtpark’ta birlikte olmaya davet ediyorum. Şimdi artık kucaklaşma ve bu sevinci birlikte yaşamanın zamanıdır. Hep birlikte olduğumuz zaman daha büyük zaferlere ve başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm taraftarlarımızın ve Düzceli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.