Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Eleme Turu’nda penaltı kurtarışlarıyla İçel İdmanyurdu’nu eleyerek, 3. Tur’a yükselen ve oynadığı Hekimoğlu Trabzon’a penaltı kaçırarak kupadan elenen Düzcespor, artık lig maçlarına döndü. Bu hafta sonu 18 Temmuz Stadyumu’nda Antalya takımı Alanya Kestelspor maçının hazırlıklarına bir gün izinden sonra başlayan Düzcespor’da hedef 3 puan.

Kendi sahasında oynadığı tüm maçları kazanan kırmızı lacivertli takımımız, 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maçta, 12 puanla 10. sırada yer alan Kestelspor’u da yenerek kendi evindeki yenilmezlik unvanın sürdürmek istiyor. Düzcespor’da bu maç öncesi sakat ve kart cezalısı futbolcunun olmadığı öğrenildi.

GRUPTA PUANLAR ALTIN DEĞERİNDE

Düzcespor’un da yer aldığı 3. Lig 2. Grup’ta 10. Hafta’da zorlu maçlar var.   17 puanlı grup lideri Kuşadasıspor’un bay geçireceği 10. haftada Ligin iki iddialı takımı 52 Orduspor kendi sahasında kendi gibi şampiyonluk iddiası bulunan İskenderunspor’u konuk edecek. Yine sezon başında pahalı transferler yaparak ligi şampiyonluk iddiasıyla başlayan Iğdırspor, ligin alt sıralarında yer alan Çarşambaspor’a konuk olacak. Bir başka şampiyonluk adayı 68 Aksarayspor ise grubun dişli takımlarından Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile deplasmanda puan mücadelesi verecek.

Puan cetvelinde 5. sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise kendi sahasında 16. sırada yer alan Siirt Özel İdarespor ile karşılaşacak. Yine bu grubun sürpriz takımlarından Şile Yıldızspor, ligin dibine demir atmış olan Kızılcabölükspor ile evinde oynayacak. 3. Lig 2. Grup’ta ligin orta sıralarında yer alan Altındağspor ile Elazığ Karakoçanspor ile puan savaşı verecek. Lige şampiyonluk iddiasıyla giren ancak, 9. hafta boyunca aradığını bulamayan ve 8 puanla 14. sıraya kadar gerileyen Bayrampaşaspor 12. puanla 11. sırada yer alan Yomraspor ile karşılaşacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ