Pazar günü zorlu deplasman sınavına çıkacak olan temsilcimiz Düzcespor’da ana hedef galibiyet. Düzceli taraftar gruplarından yapılan açıklamada, “Bu maçtan galip gelerek Düzce ilini sevince boğun” ifadesi kullanıldı. Temsilcimiz Düzcespor dün Ordu’ya doğru yola çıktı. Düzcespor’un Ordu’ya ulaştığında maç saatine kadar yoğun bir antrenman kampına gireceği bilgisine ulaşıldı. Temsilcimiz Düzcespor’un kadrosunda zorlu deplasman öncesi iki eksik futbolcu bulunuyor. Sol bek Oğulcan ve deneyimli forvet Emir Ömer Faruk ise kadroda yer alıyor. Taraftarlar tarafından geçen sezonki futbol sezonunda oynanan Orduspor Düzcespor karşılaşmasında Düzcespor’un 1-0’lık skorla galip geldiğini belirtek bu maçta da geçen yıl ki gibi takımın galip gelebileceğinin altı çizildi.                                    D

DÜZCESPOR NASIL BİR KADRO İLE SAHADA YER ALACAK?

Düzcespor’un kritik Orduspor deplasmanına kalede Orhan veya Furkan, savunmada Enver, Mutlu, Onur, Abdullah orta sahada Bulut, Sıddık, Yusuf, Metin, Nevzat ileri uçta Ömer Faruk muhtemel ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. Temsilcimiz Düzcespor’un oynadığı toplam 7 karşılaşmasında 12 puanı bulunuyor. Rakibimiz Orduspor’un ise oynadığı son 10 maçta 15 puanı bulunuyor. Temsilcimiz Düzcespor Ordu deplasmanından alacağı üç puan ile grubumuzda büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

BERGAMA BELEDİYESPOR - BAYRAMPAŞA

Grubun en önemli maçlarından birisi olarak görülen Bergama Belediyespor – Bayrampaşa karşılaşmasının nefes kesen bir mücadeleye sahne olacağı tahmin ediliyor. Son haftalarda formda olan Bergama Belediyespor, Bayrampaşaspor’u evinde ağırlıyor. Son haftalarda oynadığı maçlarda büyük kayıplar yaşayan Bayrampaşaspor bu zorlu deplasmandan 3 puan ile evine dönebilirse taraftarının gönlünü alabilecek.

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLU – SİLİVRİSPOR

Grubumuzun bir diğer kritik maçının favori takımı Kırıkkale Büyük Anadolu olarak gözlemlendi. Karşılaşma da eğer bir sürpriz olmaz ise 3 puanı Kırıkkale B.A. takımının alacağı düşünülüyor.

MUĞLASPOR - ADIYAMANSPOR

Her İki takımda aralarında zorlu bir müsabakaya tanıklık edecek. Adıyamanspor oynadığı son maçta 10 kişi kalmasına rağmen Aksaray Belediyespor 2-1’lik skorla geçmeyi başarmıştı. Muğlaspor’un ise kendi evinde iyi bir mücadele ortaya koyarak bu müsabakadan mağlubiyetle ayrılmayacağı tahmin ediliyor.

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR - ALANYA KESTEL

İstanbul’da oynanacak bu müsabakada favori olan takım Alanya Kestel olarak gözlemlendi. Oynadığı her maçta ortaya çok iyi bir mücadele koymasına rağmen bir türlü istediği sonuçları alamayan Alanya Kestel takımı bu maçı kazanacak güce sahip bir takım havası veriyor. Eğer bu müsabakada bir sürpriz olmaz ise karşılaşmanın berabere biteceği tahmin ediiyor.

AKSARAY BELEDİYESPOR - KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

Aksaray Belediyespor, Karaköprü Belediyespor karşısında bu maçın kesin favorisi olarak gözüküyor. Oynadığı son maçta maçın bitimine 5 dakika kala mağlup olan Aksaray Belediyespor’un,  bu maçta daha mücadeleci bir oyun ortaya koyacağı düşünülüyor. Karaköprü Belediyespor ise oynadığı son karılaşmada iyi bir mücadele ortaya koydu. Karaköprü Belediyespor’un bu maçtan alacağı 1 puan büyük sürpriz olur.

KELKİT BELEDİYESPOR - BURSA YILDIRIM

Tam bir beraberlik karşılaşması olarak gözüken bu maçta Bursa Yıldırım fazla ofansif oynayan bir takım olmadığı için Bursa Yıldırım’ın önceliği beraberlik olarak gözlemlendi. Bursa Yıldırım’ın kontra atak futbolu oynayarak Kelkit karşısında gol arayacağı düşünülüyor. Kelkit Belediyespor ise grubun sürpriz takımı olarak gözlemlendi. Oynadığı son müsabakalarda iyi oyun ortaya koyarak maçlarını kazanan Kelkit’în bu maçı da kayıpsız geçmesi sürpriz olmaz.

MODAFEN - SİİRT İL ÖZEL İDARE

Düzce’nin bir diğer takımı olan Modafenspor çok büyük şanssızlıklar yaşadı. Genç bir oyuncu grubuna sahip olan Modafenspor güçlü rakipleri karşısında galip geldi. Fakat zayıf takımlar karşısında basit şekilde puan kaybeden Modafenspor Siirt İl Özel İdaresi karşısında 3 puan arayacak. Modafenspor’un kadrosundaki eksik futbolcularının bu maça yetişmesi sonucunda Modafenspor bu müsabakayı kazanabilecek güce sahip olarak gözüküyor. Siirt İl Özel İdaresi ise son haftalarda büyük düşüş yaşıyor. Siirt İl Özel İdaresi’nin bu karşılaşmalardan alacağı puan veya puanlar sürpriz olarak nitelendirilir. Haber: Öncü Spor Servisi