Düzcespor’un bu sezon neden kamp programı olmadığını soran Murat Yavuz “  Düzcespor kendi tesislerinde günde çift antrenmanla hazırlanıyor. Almış olduğumuz bilgiler neticesinde bir kamp programı yok “ dedi.

Düzcespor’da kamp yapılmamasını doğru bulmadığını ifade eden Abdulkadir Kadıoğlu “ Yıllarca profesyonel top oynamış bir insan olarak devre arası kampının yapılmamasını doğru bulmuyorum. Düzcespor amatörde oynarken bile her zaman gitti Antalya’da ciddi bir şekilde kampını yaptı. Düzcespor ciddi bir kulüp, ciddi bir şekilde kamp programı yapması gerekir” dedi.

Düzcespor’un transfer tahtasına yakalandığını söyleyen Murat Yavuz “ Düzcesporda bir takım gelişmeler var. Sezon başında takımda olan iki oyuncumuz bizden ayrıldı. Biri Salih Sefercik Diyarbekirspor’a, diğeri Alperen Doğan Yeni Orduspor ile anlaşmış bunların gitmesi Düzcespor için kayıp olur mu, maalesef Düzcespor transfer tahtasına yakalandı, transferimiz kapalı, geçmiş dönemde kulüpte görev yapan futbolcuların futbol federasyonuna başvurusu sonrası alacaklarından dolayı kulübümüz transfer yapamıyor. Mevcut kadro ve alt yapıdan takviyelerle sezonu tamamlayacak” şeklinde konuştu

Bizim hedefimiz kesinlikle şampiyonluk değil iddiasında bulunan Abdulkadir Kadıoğlu “Giden oyuncularında eksikliğini çokta yaşayacağımızı zannetmiyorum. Yerlerini dolduracak genç kardeşlerimizin de olduğunu düşünüyorum. Temlikler, transfer yasakları, kampa gidilmeme gibi takımın hedeflerinin yukarıları olamayacağını gösteriyor. Bizim hedefimiz bu sezon şampiyon olmak değil ligde kalmak olacağını düşünüyorum” dedi.
Bu seneki grubumuz güçlü  olduğu tespitini yapan Murat Yavuz “ Beş yüz bin liraya yakın borçtan dolayı transfer yasağımız var. Bunun benzerini geçen sezon da yaşadık. Fakat takım play off’lara kalmayı başardı. Şuan ki ekibimize büyük görev düşüyor, futbolculara, teknik heyete. Şans yanımızda olursa yine bir şeyler olur ama bu seneki grup güçlü grup” dedi.

Alt yapıdaki oyunculara çok büyük fırsatlar doğduğunu iddia eden Abdulkadir Kadıoğlu “Bu sene gerçekten güçlü gruptayız. Ama bu seneki takımımız da geçen senekinden bir tık daha iyi, bizim takımımız kapasiteli takım. Bunu ortaya çıkarmak için bazı şartların oluşması lazım. Sen çiçek ekiyorsun ama hiç gübrelemiyorsun. Alt yapıdaki kardeşlerimize çok büyük fırsatlar doğdu. Kardeşlerimiz kadro da kendilerine fırsat bulacaklar gençlere söylüyorum hep kendilerini hazır tutsunlar. Futbolcu kardeşlerimizin de alınlarından öpüyorum teşekkür ediyorum takımı bırakmadıkları için. Onların fedakârlıkları ile bir umut var hala” görüşünde olduğunu belirtti.

Futbolcuların kendilerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını savunan Murat Yavuz “Aldığımız bilgilere göre Düzcespor’a düzenli olarak sadece otoparklardan bir gelir geldiği, ancak gelen gelirin yetersiz olduğu, tablo ortada maalesef çok para lazım. Futbolcu grubu kendilerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. En azından gitmediler gemiyi terk etmediler” dedi.

Düzceli bir futbol adamının mutlaka teknik direktör Kenan Öztürk’ün yanın da olmasını savuna Abdulkadir Kadıoğlu “ Ben başkanımıza da sesleniyorum mutlaka ama mutlaka hocamızın yanına Düzcespor’da forma giymiş futbolcular ile arasını iyi yapabilecek, Emre kardeşimiz, Nedim Abi, Osman kardeşimiz olabilir. Bir Düzceli’nin mutlaka hocamızın yanında olması gerekir”  şeklinde görüş belirtti.
Düzcespor’a hatırı sayılır miktarda yardım ve bağış toplandığını belirten Murat Yavuz “ İlk yarı bitti yönetim birçok şirketle görüşmüş bunlardan hatırı sayılır miktarda yardım, bağış adı altında para toplanmış, bir nefes alınmış, böyle bir oluşum olmasa mevcut kadrodan da birçok kardeşimiz Düzcespor’dan ayrılmış olacaktı. Burada mevcut yönetim Özgür Sağlam başkanlığında çalışmalarını yapıyor. Günümüzde kimseye artık yanaşılmıyor herkesin bir maddi sıkıntısı var. Hepimizin taşın altına elini koyma zamanıdır diyorum. Hepimizin azda olsa katkı vermesi gerekiyor. İlimizdeki tek profesyonel takım. Bu takıma sahip çıkmak komple ilimizin sorunudur diye düşünüyorum. “ dedi.

Düzcespor’un önünü açacak büyük meblağ için Vali Beyin organizesinde çözüme kavuşacağını düşündüğünü belirten Abdulkadir Kadıoğlu “Şuan ufak tefek olayı değil büyüklerin olaya el atması lazım. Şuan Düzcespor’un önünü açacak meblağ büyük meblağ Vali beyin organizesinde, çözüme kavuşması lazım” dedi.

Sportmence programının Pazartesi akşamı konuğu Dünya da ve Avrupa da dereceleri bulunan Bilardo Türkiye Şampiyonu Savaş Bulut oldu.
İnsanın kendisini tanıtması zordur diyerek söze başlayan Savaş Bulut “ 1974 doğumluyum, Milli bilardo sporcusuyum. Elektrik mühendisiyim özel sektörde çalışıyorum. Aynı zamanda aktif sporculuk yaşantıma bilardo da devam ediyorum. Elimden geldikçe şehrimi ve ülkemi yurtiçi ve yurtdışında temsil etmeye çalışıyorum. 30 yıldır bilardo ile iç içeyim. Son üç yılda Hollanda, Almanya ve İtalya liglerinde profesyonel olarak oynamaya başladım. Geçen sene takımımla Almanya liginde şampiyon olduk” diyerek sözüne devam eden Milli bilardocu”; Adımın önüne Düzce’nin konmasının hoşuna gittiğini belirten Savaş Bulut “ Bir hafta önce İtalya’dan bir arkadaşım İstanbul’a gelmeyi planlıyorlardı. Bana söyledi İstanbul’a gelip 9-10 gün kalmak istiyoruz ne yapalım yardımcı olabilirimsin dedi. Bende siz gelince ben sizi alayım 4-5 gün Düzce’de misafir edeyim ondan sonra İstanbul’a gidersiniz dedim. Geldiler Düzce’yi gezdirdik. Akçakoca, Ereğli gibi yerleri gezdirdik.Bana mesaj attı biz Düzce’yi ve seni ailece özlüyoruz dediler.  Bence İstanbul tam anlamıyla Türkiye değil, Türkiye aslında daha içerilerde, çünkü oralardaki insan ilişkileri, diyaloğu daha farklı bir Türkiye görmenizi sağlıyor. Ben onların bunu gördüğünü düşünüyorum” diyerek sözlerine devam etti.

 İlimizde başarılı sporcular var diyen bulun Savaş Bulut “ Bilardo sporu başarılı olduğumuz bir dal. Milli takımlar düzeyinde birkaç dünya ve Avrupa şampiyonluğumuz var. Ferdi bazda dünya ve Avrupa şampiyonluğu gibi sayısız başarı var. İlimizde başarılı sporcularımız var. Salih tekkeli, Kazım abi son derece başarılı sporcular “ dedi.

Düzce’yi çok sevdiğini , Düzcespor’a başarılar dileyen Milli bilardocu “ Hiç kimse üzgün olmasın Düzcespor mutlaka iyi yerlere gelecektir. Kötü zamanlarda takıma sahip çıkmak gerekir, yapabileceğim bir şey olursa seve seve yaparım” diyen milli oyuncu, “11-18 Ocak tarihlerinde Kalıcı Konutlar da Gençlik Merkezi organizesinde yapılacak etkinliğe gelsinler çocuklarını da getirsinler. Çocuğumuz bilardo öğrensin diyen ailelere de her zaman kapımız açık. Bizlere güvenebilirler bu şehrin insanları seven barışkın insanlarız” diyerek sözlerini tamamladı.