Düzcespor şampiyonluğu son iki maçta kaybederken, play off vizesi almayı başardı. Play off maçlarında ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanırken, 2. maçta rakibi 68 Aksaray Belediyespor’ a 3-0 yenildi. Bu yenilgi üzerine Düzcespor taraftarları birçok oyuncu ile yolların ayrılmasını isterken Nevzat Bilen, Yusuf Akyel, Sıddık Çelik, Osman Boz ve birkaç genç oyuncuların takımda kalmasını istediler. Bu isimlere bakıldığı, Düzcespor taraftarları spor otoriteleri aynı görüşe hakim olurken, Düzcespor taraftarlarının futbolu iyi bildiği ortaya çıktı.

Düzcespor taraftarları sosyal medyada kaleci çok iyi stoper orta saha çok iyi, santrofor ve forvet alınmasını isterken, 2020-2021 futbol sezonunda gol yollarında ve kalecilerimizin çok hatalı müsabakalar oynadığını dile getirdiler.

BU SEZON OLSUN

Düzcespor taraftarları 2021-22022 futbol sezonunda şampiyon olmak istediklerini dile getirirken, bu sezon artık olsun ifadelerine yer verdiler.

TRANSFERDE HATAYA YER YOK

Düzcespor transfer komitesi transferde hata yapmak istemezken, oyuncuları çok araştırdığı gelen bililer arasında yer alıyor. Düzcespor 2020-2021 futbol sezonunda savunmanın nerdeyse golü bulunmazken, kalecilerin maçı kurtardığı maçlar olmadığı görüldü. Düzcespor’ un ilk 11’i fizik olarak yetersiz olduğu, kenar toplarda gol atamadığı bilinmekte. Bu yüzden takımın boy ortalamasının da yüksek olması Düzcespor’a fayda getirecek denildi.