Gece saat 19 00 da Şıralık 1 nolu sahada yapılan idmanda kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sağ bacak kaval kemiği kırılan genç oyuncunun sakatlanması Düzce ilinde büyük yankı uyandırırken nedeninin futbol sahasının ışıklandırmanın ve zeminin yetersiz olmasından kaynaklandığı iddia edildi. Yapılan çalışmada sahanın çok karanlık ve zeminin çok kötü olduğunu söyleyen spor kamuoyu bunun suçlusu kimse cezalandırılsın dedi. Düzcesporlu genç oyuncunun bacağının kırıldığı saatin görüntülerine bakıldığında, o saatte o  sahada oyun oynamanın çok zor olduğu, gözler önüne serildi.
Daha önce yapılan değerlendirmelerde oyuncuların zarar görebileceğinin söylenmesine rağmen bu sahayı takımlara açmak cinayet diye ifade edildi. Spor kamuoyu “bu sahanın bir an önce ışıklandırılması ve zeminin değişmesi gerekir, yoksa bir çok genç oyuncu bu sahada sakatlık geçirecek” dedi.
Öte yandan genç oyuncunun ameliyatının başarılı geçtiği bildirilirken, hocaları Erol Tolga ve Yaşar Kaviloğlu ise genç oyuncu Furkan’ı hastanede ziyaret etti.